Viceprimarul Cristi Ganea, alaturi de ploiestenii care au sarbatorit 50 de ani de casatorie

Publicat in Politica 10 Octombrie 2018 577 ori
Google+ WhatsApp
Viceprimarul Cristi Ganea, alaturi de ploiestenii care au sarbatorit 50 de ani de casatorie
Viceprimarul Cristi Ganea, alaturi de ploiestenii care au sarbatorit 50 de ani de casatorie

Primăria Municipiului Ploiești a organizat un eveniment festiv în cadrul căruia au fost celebrați ploieștenii care au împlinit, anul aceasta, 50 de ani de căsnicie. Petrecerea aniversară s-a desfășurat, în data de 9 octombrie 2018, la Sala Coloanelor din cadrul Palatului Culturii Ploiești.

"În semn de prețuire, primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre și viceprimarul municipiului Ploiești, domnul Cristian Mihai Ganea, au fost alături de cele 250 de cupluri de ploieșteni, care își aniversează, anul acesta, nunta de aur. Edilii ploieșteni și – au exprimat emoția și aprecierea față de cuplurile prezente la eveniment, care sunt adevărate modele de la care putem învăța lecția vieții plină de iubire, devotament și încredere. 

Totodată, în cadrul aniversării de aseară, doamnelor le-au fost oferite flori, iar cuplurilor le-au fost acordate Diploma de aur și premii în bani.

Reamintim că festivitatea anuală  de celebrare a cuplurilor de aur este deja o tradiție pentru municipalitatea ploieșteană, un prilej de sărbătoare și un bun  moment prin care să ne exprimăm respectul față de cei care au înțeles că, prin înțelepciune și curaj, dragostea adevărată poate învinge timpul.", se arata in comunicatul emis de Primaria Ploiesti.

Image may contain: one or more people, people standing and indoor

Image may contain: 3 people, flower and indoor

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.