Inca o dovada ca Negulescu "Portocala" audia amenintand cu pistolul

Publicat in Politica 05 Octombrie 2018 726 ori
Google+ WhatsApp
Inca o dovada ca Negulescu "Portocala" audia amenintand cu pistolul
Inca o dovada ca Negulescu "Portocala" audia amenintand cu pistolul

Noi informatii cutremuratoare ies la iveala despre cum oameni nevinovati au fost nenorociti pe viata, profesional si nu numai, de procurorii de la unitatea de elita DNA Ploiesti.

In cele ce urmeaza, vom prezenta informatii care vin sa confirme inca o data metodele de lucru abuzive ale procurorului Negulescu, desprinse parca din instrumentul de teroare al Evului Mediu, Inchizitia.

Cu pistolul pe masa, Negulescu "Portocala" isi distrugea psihic martorii, pe care ii forta sa dea declaratii false in realitate, dar utile pentru scopul final al dosarelor pe care le deschidea din razbunare sau "fetis".

Ultimele marturii despre abuzurile la care au fost supusi cei interogati fac parte din dosarul pe care Negulescu i l-a deschis fostului sef al Politiei Locale Ploiesti, Cristinel Toader, pe care procurorul "Portocala" a vrut sa-l "elimine" definitiv din sistem si din administratia publica.

In acest dosar, Stegaru Ionela, o angajata a Politiei Locale, a fost obligata sa sustina declaratii false, sub presiunea procurorului, declaratii care, ulterior, l-au ajutat pe Negulescu sa-l trimita pe Toader in arest. In plus, "Portocala" i-a sugerat angajatei-martor ca isi va recapata functia in cadrul Politiei Locale in schimbul marturiei mincinoase.

Astfel, martora a declarat in fata instantei urmatoarele: ”Mentionez ca, desi am precizat ca nu cunosc aspect relevante cu privire la activitatea desfasurata de fostul director general Toader, am fost citata in calitate de martor, iar cu ocazia consemnarii declaratiei mele, consider ca au fost inserate si aspecte pe care eu nu le-am declarat si care denaturau sensul celor declarate de mine. Nu am citit personal declaratia consemnata, ci mi-a fost citita de catre un politest, iar eu am semnat deoarece eram speriata. Cu ocazia audierii, procurorul Negulescu mi-a spus ca si in ipoteza in care in declaratia mea vor fi inserate lucruri neconforme cu realitatea, acest aspect va functiona in favoarea mea, pentru ca va face astfel incat sa fiu reangajata in cadrul Politiei Locale …”.

Tot pentru a induce in eroare organele de judecata, Negulescu i-a solicitat martorei sa minta in legatura cu o alta persoana angajata la Politia Locala, insa pe care martora nu o cunostea. "Nu o cunosc pe acea persoana si nu stiu daca a lucrat la Politia Locala. Mentionez ca in faza de urmarire penala, procurorul Negulescu mi-a cerut sa declar ca o cunosteam si ca era una din persoanele care nu veneau la serviciu. Totodata, procurorul Negulescu a mentionat ca in cazul in care declar ca o cunosc pe acea persoana, nu mi se va intampla nimic rau.".

Cu toate ca martora Stegaru Ionela a declarat ca nu are nicio informatie despre activitatea lui Cristinel Toader, procurorul Negulescu a determinat-o, prin presiuni uriase, sa depuna marturie mincinoasa.

Stegaru Ionela a oferit apoi, completului de la Inalta Curte, informatii cutremuratoare despre cum a fost fortata sa declare neadevaruri, sub presiunea pistolului.

"Am fost audiata la sediul DNA de catre un lucrator de politie. Pe parcursul audierii, in birou a intrat de cateva ori procurorul Negulescu, care a manevrat in mod ostentativ pistolul pe care il avea asupra sa…”!

Martora povesteste si ca nu avea cum sa aiba informatii despre activitatea lui Cristinel Toader, intrucat plecase din institutie in anul 2013.

"Desi am mentionat ca, fiind plecata din institutie in 2013, nu pot furniza informatii deoarece nu cunosc aspecte despre activitatea numitului Toader Cristinel, mi s-a spus ca trebuie sa merg sa dau declaratie. Procurorul Negulescu mi-a spus ca fostul director Toader C. mi-a facut foarte mult rau si prin urmare trebuie sa procedez si eu in mod similar.

Asadar, declaratiile martoeri Stegaru Ionela in fata judecatorilor de la ICCJ vin sa confirme faptul ca dosarele de la DNA Ploiesti ale procurorului Portocala se bazau pe aceeasi "reteta de succes": martori sub acoperire, fortati sa minta sub presiunea pistolului sau a amenintarilor care vizau familia celor audiati.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office