“AFLĂ ADEVĂRUL DESPRE JACKPOTURI! NOROC SAU PĂCĂLEALĂ?”

Publicat in Oferte & Promotii 23 Mai 2018 658 ori
Google+ WhatsApp
“AFLĂ ADEVĂRUL DESPRE JACKPOTURI! NOROC SAU PĂCĂLEALĂ?”
“AFLĂ ADEVĂRUL DESPRE JACKPOTURI! NOROC SAU PĂCĂLEALĂ?”

        Dorința jucătorilor pasionați de ”păcănele” este aceea de a câștiga cât mai mult sau măcar de a-și recupera banii pierduți, de aceea ei urmăresc de regulă avantajele oferite de sălile de jocuri pentru a le alege pe acelea care le oferă cât mai mult iar valoarea jackpotului este un criteriu important pentru ei.

       Concurența pe piața jocurilor de noroc este foarte mare, la fiecare colț de stradă găsești o sala de jocuri sau de pariuri sportive cu aparate și pentru a-și atrage jucători fiecare organizator trebuie să găsească o metodă prin care să le ofere ceva în plus. Putem spune că jackpot-urile au apărut ca urmare a dorinței acestora de a-și fideliza clienții și a-i recompensa. La rândul lor, jucătorii nu pot rezista tentației și sentimentului pe care-l trăiesc în vânarea unui astfel de premiu, care, de multe ori, le poate aduce un câștig la care nu au visat vreodată.

      Premiile acordate prin jackpot au mai multe nivele și valori, dar întotdeauna au același mecanism de calcul. De aceea mulți dintre jucători sunt interesați de modul în care se acordă jackpot-urile de către organizatorii de jocuri de noroc și se întreabă adesea dacă aceștia sunt corecți în acordarea lor, dacă nu cumva aceste câștiguri de tip jackpot pot fi manipulate și acordate după bunul plac al șefului de sala.

     Jucătorul trebuie să știe că valoarea jackpotului va fi mereu afișată, acesta e foarte ușor de detectat, de obicei pe un ecran mare, luminos, strident colorat, plasat cel mai adesea în centrul sălii. Unul din factorii cheie de care trebuie să țină cont atunci când joacă la aparate de tip slot machine cu jackpot este că trebuie să plaseze pariul minim necesar pentru a avea șansă de câștig – este dezvăluirea făcută de un specialist în domeniul jocurilor de noroc, Dragoș Buriu, Chief Executive Officer – Newton, The Force of Gaming.

     Tot Dragoș Buriu dezvaluie că sălile de jocuri au început să utilizeze sisteme care conectează sloturile pentru a obține date automatizate centralizate și pentru a concepe modalităti de recompensare a clienților fideli sau cu rulaje foarte mari. Tot prin intermediul unui astfel de sistem sunt organizate și premiile de tip jackpot, numai că acel sistem nu trebuie să permită organizatorului să acorde acel premiu după bunul plac.

     Se speculează că sunt săli de jocuri în care jackpot-ul se câștigă doar de clienții fideli sau numai după ce au introdus o anumită suma de bani. Aceste probleme apar la sălile care folosesc un sistem de jackpot cu o reputație îndoielnică și care pot fi manipulate prin diverse metode: jackpoturile sunt resetate exact înainte să ajungă la suma la care trebuie să se câștige, nu se respectă algoritmul random de acordare și se intervine asupra lui pentru a se câștiga la un anumit aparat sau sunt excluse anumite aparate din participarea la jackpot.

Dacă ținem cont că pe piață din România sunt foarte multe săli de jocuri care aparent oferă aceleași servicii, singura modalitate pentru un jucător de a-și crește șansele la câștigarea unui jackpot ar fi să nu se limiteze doar la a întra în prima sala de jocuri și la a introduce bani în aparat. Indiferent de sala în care alege să joace, este foarte important să observe modul în care este tratat și seriozitatea organizatorului vis-à-vis de clienții săi. Prin urmare, o firma care se respectă va pune nevoile clientului pe primul plan, de aceea și partenerii cu care el va lucra vor fi dintre cei mai serioși și mai buni. Primul și cel mai important partener al unei săli este firma care furnizează sistemul prin care sunt acordate jackpoturile.

     Unul dintre furnizorii de jackpot de pe piață din România este sistemul de monitorizare NEWTON, primul sistem din țară care a obținut certificarea unui auditor internațional din domeniul jocurilor de noroc și care atestă că acesta respectă toate cerințele legale. Sistemul NEWTON este programat să ofere jackpot-urile în mod complet random, la întâmplare; tot ce contează în câștigarea unui jackpot ține doar de respectarea betului minim impus de organizator și de norocul jucătorului în momentul în care apasă butonul de start. Mai mult, fiecare slot conectat la sistemul NEWTON are în spate un sistem de calcul bine stabilit. Asta înseamnă că există o regulă clară în acordarea bonusurilor și a jackpot-urilor într-un mod corect față de jucător.

      Deci, pentru a câștiga nu ai nevoie decât de noroc pentru că nu există reguli ascunse în funcție de care se câștigă, aici ne referim la ore exacte, momente ale zilei, persoane care au mai jucat sau suma de bani introdusă până în acel moment. Oricând intri într-o sala ce folosește sistemul de Jackpot NEWTON, indiferent de sumele jucate până atunci vei avea aceleași șanse de câștig pe care le are orice jucător al sălii respective.

     ”Știm cu toții, când vine vorba de sloturi nu există garanții cu privire la câștigurile pe care le vom obține dar cu siguranță pot fi oferite într-un mod cinstit. Ne dorim o informare corectă a jucătorilor și ii sfătuim pe aceștia chiar să întrebe responsabilul sălii pe care o frecventează cine este furnizorul sistemului de Jackpot. Dacă nu li se vor furniza aceste informații pot oricând verifica în colțul din dreapta jos al ecranului pe care este afișat jackpotul, dacă acolo vor vedea sigla NEWTON este o garanție pentru ei că jackpotul în acea locație este organizat și acordat într-un mod corect”, declară Dragoș Buriu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.