Ce trebuie sa stii despre activitatea dintr-un studio de videochat

Publicat in Oferte & Promotii 09 Mai 2017 2345 ori
Google+ WhatsApp

Videochatul este in continuare un domeniu controversat, asa ca in mediul online exista foarte multe informatii incorecte despre ce fac modelele care lucreaza la un studio profesional. Fetele care vor sa se angajeze la un studio nu stiu exact ce presupune acest job si de cele mai multe ori pleaca dezamagite de la interviu pentru ca asteptarile lor sunt neconforme cu realitatea. De aceea, ne-am gandit sa clarificam unele aspecte in legatura cu activitatea dintr-un studio de videochat de top, cum este Studio 20.

In primul rand, este nevoie ca potentialele modele sa stie ca aceasta meserie este legala in Romania. Un studio de videochat care respecta legislatia in vigoare ofera contracte de artist-interpret, contributii la pensie (CAS) si sistemul de asigurari de stat (CASS), asigurare medicala privata si plateste taxe si impozite. Toti banii castigati de modele se regasesc in acte si sunt virati in conturile lor bancare din Romania, de catre societatea comerciala cu care au semnat contractul initial. De altfel, tot istoricul impozitelor platite de acestea poate fi consultat pe site-ul ANAF. In concluzie, munca dintr-un studio de videochat este comparabila cu oricare alta din punct de vedere al legalitatii.

In al doilea rand, intr-un studio de videochat ca Studio 20 exista posibilitatea de a face atat videochat adult, cat si nonadult, care nu implica nuditate. Prin urmare, modelele nu trebuie sa se dezbrace in fata camerei video pentru a-si face meseria, ci doar sa poarte conversatii cu membrii siteurilor de videochat pe teme de interes comun. Contrar opiniei generale, cei care apeleaza la aceste servicii si le platesc nu vor sex cu orice pret, altfel l-ar gasi in mod gratuit pe alte siteuri. Ei sunt oameni singuri, care cauta sa iti petreaca timpul in compania unei persoane atragatoare, care sa ii asculte, sa ii inteleaga si sa ii ajute sa se distreze si sa se relaxeze. Modelele de videochat de succes sunt cele care stiu sa fidelizeze acesti membri, determinandu-i sa se reintoarca mereu la ele. In felul acesta, ele au un castig constant asigurat.

Tinerele care lucreaza intr-un studio de videochat castiga inca din prima luna de activitate in jur de 1.000 de dolari, iar dupa ce capata experienta ajung la sume cuprinse intre 3.000 si 5.000 de dolari pe luna. In acest domeniu, nu exista limita superioara de castig, deoarece totul depinde de ambitia si efortul depus de model. Modelele de top de la Studio 20 castiga chiar si 25.000 de dolari pe luna, iar acest lucru poate fi probat foarte usor la interviu, prin solicitarea registrelor de incasari de pe siteurile de videochat. Cu banii castigati in numai 2-3 ani de activitate intr-un studio de videochat, tinerele isi pot cumpara o casa si o masina, isi pot face operatiile estetice mult dorite si pot calatori peste tot in lume. Bineinteles, pentru a ajunge sa ai succes ca model este nevoie de multa seriozitate, de lucru constant pe aceeasi tura, pentru a putea fideliza membrii, de implicare 100% si puterea de a trece peste toate obstacolele pentru atingerea obiectivelor financiare.

De asemenea, conteaza foarte mult si daca lucrezi intr-un studio de videochat de top ca Studio 20 sau alegi sa faci videochat de acasa. In primul caz, munca modelului se desfasoara intr-un cadru organizat si dupa un anumit program, ceea ce il ajuta sa stea cat mai mult online si sa castige pe masura. In plus, intr-un studio de videochat, modelul beneficiaza de decoruri inedite si diversificate, de training specializat, suport tehnic nonstop, marketing si promovare, bonusuri de fidelitate, acces usor la credite, make-up artist, hairstylist, maseur, profesoare de limba engleza si de cultura generala si chiar psiholog.

Oricine poate deveni un model de top daca isi doreste. Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume, face angajari in locatiile din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea si Craiova. Persoanele interesate pot suna la 0724.777.757 / 0748.777.757 sau pot trimite un e-mail la [email protected] si un reprezentant al companiei le va raspunde la orice fel de intrebare si le va programa la un interviu pentru a vizita sediul si a discuta cu modelele angajate deja aici. Numai asa, ele se pot convinge ca munca intr-un studio de videochat ofera numeroase beneficii si le poate ajuta sa duca viata pe care si-au dorit-o intotdeauna.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.