OFERTE RUSALII 2017 BUDAPESTA de la 230 euro

Publicat in Oferte & Promotii 18 Aprilie 2017 579 ori
Google+ WhatsApp
OFERTE RUSALII 2017 BUDAPESTA de la 230 euro
OFERTE RUSALII 2017 BUDAPESTA de la 230 euro

1 Iunie si Rusalii – Budapesta si Viena
Ezstergom – Cotul Dunarii
Perioada: 31.05.2017 – 05.06.2017 (transport autocar 6 zile / 4 nopti)

 

 

Imbarcari din: Bucuresti, Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Timisoara, Arad si localitatile de pe traseu.

Ziua 1: BUCURESTI – NADLAC

Intalnire in fata Garii de Nord (in fata Parcului Garii de Nord – la coloane) la ora 23.15 si plecare (ora 23:30) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Timisoara, Arad, Nadlac (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).

Ziua 2: NADLAC – SZEGED – BUDAPESTA (850 km)

Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Budapesta si vom face un scurt tur panoramic cu autocarul, insotiti de ghidul local, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Piata Mileniului, Bulevardul Andrassy, Muzeul Terorii. Cazare la ora 14.30 si odihna la 3* in Budapesta. Timp liber la dispozitie. Seara, va propunem optional, croaziera cu ghid local vorbitor de limba romana, pe Dunare intre Buda si Pesta, cu cina bufet suedez si bauturi incluse pe vapor. Pret informativ: 35 EURO/ persoana.

Ziua 3: BUDAPESTA – COTUL DUNARII (130 km)

Mic dejun. Astazi ne vom bucura de o excursie la Cotul Dunarii – Szentendre (orasel turistic), Visegrad (Castelul in exterior – fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama – Cotul Dunarii), Esztergom (Catedrala Catolica – locul de incoronare a regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii). Dupa amiaza intoarcere la Budapesta. Cazare la acelasi hotel in Budapesta. Intoarcere la acelasi hotel. Seara, optional, cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale in crama Bor Katakomba, care dateaza din secolul XIII. Pret informativ 35 EURO/ persoana.

Ziua 4: VIENA – PARNDORF (500 km)

Mic dejun. Dupa micul dejun plecam spre capitala Austriei. Sosire in Viena in jurul orei 11.30, unde ne vom intalni cu ghidul local. Acest oras este centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele lui. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras se numara: Opera, Monumentul lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea etc. Timp liber la dispozitie. Recomandam vizita individuala in zona pietonala a Vienei, cumparaturi pe strada Mariahilfer si pentru masa de pranz un Snitel Vienez si renumitul tort Sacher. Pe drumul de intoarcere spre Budapesta, vom face oprire la Parndorf Outlet pentru shopping. Cazare la Budapesta la acelasi hotel.

Ziua 5: BUDAPESTA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Budapesta, sau optional, excursie la Palatul Regal Godollo – construit in anul 1735, in perioada baroca, acest palat a fost facut cadou in 1867, ca si dar de incoronare, imparatului Franz Ioseph si imparatesei Elisabeta (Sissy) pentru a fi resedinta acestora in Ungaria pe perioada verii. Vizita noastra continua cu Ferma Fratilor Lazar unde vom fi intampinati cu preparate taranesti si bauturi; tot aici vom putea admira un spectacol de echitatie oferit de caii lipitani campioni mondiali ai concursurilor de echitatie, unde vom lua masa de pranz. Tarif informativ: 40 EURO (nu include biletul de intrare in palat: 10 EURO). La intoarcere, vom avea timp liber la dispozitie in centrul Budapestei. Intoarcere la acelasi hotel

Ziua 6: BUDAPESTA – BUCURESTI (850 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Bucuresti tranzitand Romania: Nadlac – Arad – Timisoara – Drobeta – Craiova – Slatina – Pitesti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

Pret/persoana: 230 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 100 EURO

Reducere pat suplimentar: 25 EURO

SERVICII INCLUSE:

transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
4 nopti cazare cu mic dejun inclus in Budapesta la hotel 3*.
tururi panoramice si vizite cu ghidul insotitor sau ghid local, conform programului;
insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:

intrarile (biletele) la obiectivele turistice;
excursiile optionale;
asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno+medicala: 57 lei/persoana, persoane pana la 60 ani).

GRUP MINIM: 35 PERSOANE

Pentru un grup de 30–34 persoane, tariful se majoreaza cu 10 EURO/persoana

Pentru un grup de 25–29 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/persoana

http://www.nstravel.ro/turism-extern/oferte-rusalii-2017-budapesta-de-la-230-euro/

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.