Cloe.ro: Hainute pentru copii reduse cu pana la 90%. Imbracaminte si incaltaminte de firma pentru prichindei

Publicat in Oferte & Promotii 18 Iulie 2015 1658 ori
Google+ WhatsApp
Cloe.ro: Hainute pentru copii reduse cu pana la 90%. Imbracaminte si incaltaminte de firma pentru prichindei
Cloe.ro: Hainute pentru copii reduse cu pana la 90%. Imbracaminte si incaltaminte de firma pentru prichindei

Orice parinte isi doreste numai ce este mai bun pentru copilul sau. Chiar din dragostea si grija pentru prichindeii care ne inveselesc fiecare zi, a luat nastere magazinul Cloe.ro- o sursa importanta de haine pentru bebelusi si imbracaminte pentru copii.

 

Cloe.ro ofera o gama larga de produse de calitate dedicate celor mici, la preturi pentru toate buzunarele. Oferta celor de la Cloe.ro se bucura de diversitate, avand disponibile articole de imbracaminte si incaltaminte pentru bebelusi si copii cu varste cuprinse intre 0 si 6 ani.

Calitate garantata

Materialele articolelor de imbracaminte sunt 100% naturale, astfel incat pielea micutului tau sa fie ferita in totalitate de efectele nocive ale materialelor sintetice precum transpiratia sau iritatiile cauzate de fibre aspre. Diversitatea colectiilor include atat haine pentru fetite, cat si imbracaminte pentru baietei sau hainute unisex, pentru prichindei cu varste cuprinse intre 0 si 6 ani, potrivite pentru orice ocazie. Pe Cloe.ro vei gasi articole de imbracat speciale pentru joaca, dar si hainute potrivite pentru gradinita.

Fashion Kids

Daca te numeri printre parintii carora le place sa isi imbrace copiii lejer dar cu hainute de calitate, Cloe.ro ofera o gama larga de produse de la firme recunoscute si apreciate in lumea modei. Bunul gust face parte, alaturi de calitate si confort, din crezul magazinului Cloe.ro. Printre brandurile comercializate puteti gasi articole pentru copii de la Zara Kids, Benetton, Tom Taylor sau S.Oliver.

Seturi pentru ca micutul tau sa arate ca in revistele de moda

 

Botosei cu sosete asortate, la doar 20 de lei!

Poze Botosei cu sosete asortate

Poze Botosei cu sosete asortate

 

Body Bumbac 100% -  25 de lei

Poze Body Bumbac

 

 

Tricou Benetton, 35 de lei

 

Poze Tricou roz Benetton

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.