Carrefour Market a readus cumparatorii in Winmarkt Grand Center - GALERIE FOTO

Publicat in Oferte & Promotii 07 Decembrie 2009 Actualizat: 07 Decembrie 2009 959 ori
Google+ WhatsApp

Winmarkt Grand Center Ploieşti a făcut o afacere bună atunci când a bătut palma cu Hiproma Romania pentru deschiderea supermarketului Carrefour Market. De vineri, sute de oameni au venit în mall nu ca să caşte gura, ci cu scopuri clare: să cumpere produse alimentare.

La Carrefour Market a fost aglomeraţie încă de vineri, ziua lansării. oamenii s-au călcat în picioare ca să profite de ofertele speciale aferente inaugurării. Nici presa n-a făcut excepţie, ziariştii cumpărând vreo 10 ursuleţi de pluş. Aglomeraţia s-a menţinut şi sâmbătă, şi duminică, şi luni, dovedind că centrul oraşului avea nevoie de un magazin cu profil alimentar.

Oamenii sunt mulţumiţi de preţurile şi de produsele de la Carrefour Market. O singură problemă există: casierele. "Se mişcă prea încet, degeaba e supermarketul aproape de casă, dacă stau 30 de minute la coadă să plătesc", spune Sorina Stănculescu, o locatară a blocului din care face parte complexul comercial Winmarkt Grand Center.

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro