6 moduri de a vă decora comoda din dormitor

Publicat in Oferte & Promotii 25 Octombrie 2022 1193 ori
Google+ WhatsApp
6 moduri de a vă decora comoda din dormitor
6 moduri de a vă decora comoda din dormitor

Comodele au devenit ultimul must-have în materie de mobilier. Pe lângă faptul că oferă spațiu de depozitare suplimentar, ne place că oferă o suprafață pentru stilizare și pot fi o piesă decorativă în sine.

O comodă pentru dormitor este piesa standard de depozitare. De obicei scurtă și lată, o comodă pentru dormitor conține sertare care sunt folosite pentru a depozita hainele care nu trebuie atârnate sau hainele care nu sunt de sezon.

În general, veți vedea comode acoperite cu o oglindă mare sau, în unele cazuri, cu un televizor sau un ecran pentru proiecție. Comodele sunt cea de-a doua piesă prin excelență a unui set de dormitor și există mai multe tipuri diferite de comodă pentru dormitor.

Orizontale

Comoda orizontală este cea mai comună comodă disponibilă. Are o formă pătrată sau dreptunghiulară și constă, de obicei, într-un singur rând de sertare pentru haine și articole asortate. Este perfectă pentru lucrurile unei singure persoane, pentru camera unui copil sau chiar pentru un cuplu foarte minimalist.

Partea superioară a unei comode orizontale este locul perfect pentru o oglindă, un mic televizor sau o boxă Bluetooth sau un sortiment de alte obiecte pe care cineva le poate folosi în timp ce se îmbracă.

Comoda dublă

O comodă pentru dormitor dublă arată ca o comodă orizontală la pătrat. Mai degrabă, arată ca două comode orizontale conectate una lângă alta. Comodele duble au două coloane de sertare, care sunt perfecte pentru cuplurile care vor împărți această piesă de mobilier pentru depozitarea hainelor.

Aceste comode arată frumos acoperite cu o oglindă lungă. Oglinda poate crea spațiu și deschide camera dacă comoda pentru dormitor pare copleșitoare, mai ales în cazul unor dormitoare cu paturi mai mici. Este imperativ să luați în considerare dimensiunea camerei înainte de a cumpăra o comodă pentru dormitor dublă.

O bună regulă de bază atunci când alegeți mobilierul de dormitor în funcție de mărime este să vă asigurați că există cel puțin un metru și jumătate de spațiu de mers pe jos în jurul laturilor patului care nu ating pereții. În cazul în care comoda este așezată la picioarele patului, ar trebui să existe o distanță de cel puțin doi metri între pat și comodă.

Comoda combo

O comodă combo este un design mai puțin popular. Aceste tipuri de comode au fost foarte populare la jumătatea secolului trecut și prezintă o comodă orizontală cu un dulap înalt în stil dulap atașat în lateral. Acestea au fost în general folosite (și încă mai sunt, într-o oarecare măsură) ca spațiu de dulap suplimentar pentru jachete, paltoane, eșarfe, pantaloni sau alte articole care trebuie agățate, dar care nu necesită imediat spațiu imobiliar într-un dulap.

Dacă aveți un spațiu limitat în dulap sau dacă aveți o colecție mare de genți sau cravate, aceasta ar putea fi o opțiune excelentă pentru depozitarea acelor articole suplimentare fără a le stivui sau plia.

Este important de reținut că, din cauza formei ciudate a acestor comode, spațiul este un aspect important, la fel ca și orice obiecte pe care le-ați plasa în mod normal deasupra comodei, cum ar fi un televizor sau o oglindă.

Iată câteva dintre ideile noastre preferate pentru a vă stiliza comoda.

1. Sursă de lumină

Vorbim mereu despre importanța luminii ambientale, iar o comodă pentru dormitor oferă ocazia perfectă pentru a încorpora o veioză sau lumânări.

Pentru un aspect formal, amplasați o lampă de masă la ambele capete ale comodei sau, pentru ceva mai relaxat și mai contemporan, amplasați o lampă de masă la un capăt și echilibrați aspectul cu un aranjament stilizat în cealaltă parte.

2. Plante și verdeață

Ar trebui să încorporăm un strop de viață în fiecare spațiu pe care îl stilizăm, iar o vază cu plante, cum ar fi ramuri de eucalipt, arată fabulos și se usucă frumos, oferindu-vă luni întregi de longevitate.

Dacă nu vă plac ramurile, o plantă de interior este o altă idee fabuloasă. Iedera diavolului este una dintre preferatele noastre pentru dormitor, deoarece poate suporta mai puțină lumină.

3. Obiecte din ceramică

Nu puteți da greș cu unul sau mai multe obiecte din ceramică pe o comodă pentru dormitor. Căutați piese care să reia paleta de culori sau tema camerei dvs.

4. Teanc de cărți

Dacă ne întrebați pe noi, un teanc de cărți este întotdeauna o idee bună! Cărțile sunt o modalitate excelentă de a vă afișa interesele personale și de a face un spațiu mai personal. Există, de asemenea, ceva atât de familiar în legătură cu tactilitatea hârtiei.

Ați putea crea un teanc mai mare de 4 sau mai multe cărți, sau pur și simplu să folosiți 1 sau 2 ca bază și să așezați un aranjament stilizat deasupra.

5. Rame foto

Afișarea fotografiilor cu familia și prietenii este o altă modalitate fabuloasă de a vă personaliza casa. Vă sugerăm să nu folosiți mai mult de 3 rame, altfel partea de sus a comodei dvs. poate deveni aglomerată și poate aduna praf.

6. Colecția de ceva

Un truc de stilist este repetiția. De îndată ce combinați două sau mai multe lucruri identice, creați un lux instantaneu. Așadar, fie că este vorba de o colecție de obiecte din călătoriile dvs., de ceva ce vă place să colecționați sau de un alt grup de obiecte similare (cum ar fi parfumurile), creați un grup de acestea și vedeți cât de bine arată!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.