Animalele de companie din Ploiești au, și ele, propriul supermarket! Maxi Pet deschide primul magazin în Prahova Value Centre

Publicat in Oferte & Promotii 02 Decembrie 2021 Actualizat: 02 Decembrie 2021 600 ori
Google+ WhatsApp
Animalele de companie din Ploiești au, și ele, propriul supermarket! Maxi Pet deschide primul magazin în Prahova Value Centre
Animalele de companie din Ploiești au, și ele, propriul supermarket! Maxi Pet deschide primul magazin în Prahova Value Centre

Animăluțele de companie sunt membri de familie „cu acte în regulă”. Ne oferă dragoste necondiționată, angajament și loialitate, motiv pentru care, merită tot ceea ce este mai bun - atât în ceea ce privește atenția, cât și grija pe care le-o purtăm. În acest sens, avem vești minunate pentru tine și animăluțul credincios!

Maxi Pet, magazinul animăluțelor de companie, își deschide porțile în Ploiești, în incinta Prahova Value Centre, Zona Democrației, in data de 3 decembrie 2021.

600 m2 de bunătăți și surprize pentru animăluțe, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15000 produse la îndemâna proprietarilor de animăluțe de companie.

 

Ne diferențiem prin aceea că tratăm animăluțele de companie ca fiind parte din familie, invitându-le, cu drag, în magazin. Ne face plăcere să le vedem cum te însoțesc la cumpărături, cum își adulmecă hrana preferată sau își aleg jucăriile și, desigur, să le și cunoaștem.

Cu peste 20 de ani de experiență în regiune, căutăm să ne asigurăm că fiecare client va putea găsi hrana sau accesoriul perfect pentru animăluțul său. Oferim atât mărci economice, cât și premium sau super premium; atât „mărci de supermarket” cât și alternative proprii, de cea mai bună calitate și sănătoase. Prețuim diversitatea și acordăm atenție tuturor animăluțelor de companie, pufoase sau nu.

Caption: Maxi Pet are tot ce îți poți dori la cele mai bune prețuri!

Un alt detaliu important căruia îi acordăm atenție este prețul. Maxi Pet promite să îți ofere cel mai bun raport calitate - preț, iar la deschiderea magazinului din Ploiești, în perioada 3 - 5 decembrie, te întâmpinăm cu o reducere de 10% la toate produsele. Apoi, periodic, vom pregăti diverse oferte speciale, disponibile în magazin și/sau online.

Maxi Pet – consultantul tău de încredere

Maxi Pet realizează cât de important este locul blănoșilor în cadrul familiei. Dorina Cazan, Manager Magazin Maxi Pet Ploiești ne-a explicat că „la Maxi Pet Ploiești, ca și în celelalte magazine, de altfel, ne concentrăm pe a le oferi (n.r. animalelor de companie) cea mai bună experiență - una care să le asigure o viață cât mai lungă și fericită. Proprietarii se pot baza pe noi pentru a răspunde întrebărilor despre sănătatea, alimentația și igiena animăluțelor. Ne mândrim cu faptul că, în magazin, vor găsi o farmacie veterinară și medici veterinari pregătiți, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire”.

În plus, pentru momentele în care este dificil să-ți dai seama de ce anume ai nevoie, consultanții Maxi Pet sunt pregătiți să te ajute cu cele mai bune soluții pentru fiecare situație și să te ghideze către cel mai potrivit produs. De asemenea, orice întrebare ai avea, o poți adresa și pe website, www.maxi-pet.ro, la secțiunea Întreabă Veterinarul.

Caption: Medicii veterinari și consultanții Maxi Pet sunt pregătiți, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire a animăluțului tău!

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate

Comunitățile locale sunt organisme vii, aflate într-un continuu proces de schimbare. Pentru că nici Maxi Pet nu există ca entitate independentă, ne dedicăm întregii comunități, ne adaptăm constant și ne reinventăm astfel încât să răspundem nevoilor tuturor iubitorilor de animale.

Susținem, în orice moment, animăluțele fără stăpân, implicându-ne în campanii de adopție, donăm hrană și accesorii sau promovăm instruirea părinților de animăluțe atât în interiorul magazinelor, cât și în afara lor, pe rețelele sociale. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul părinților de animale de companie din Ploiești și împrejurimi” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.

În concluzie, Maxi Pet se dedică total în a-ți oferi cea mai variată gamă de produse, cele mai bune prețuri de pe piață și servicii de cea mai bună calitate. Toate acestea într-o manieră convenabilă pentru tine!

Bucură-te de experiența Maxi Pet și descoperă un univers cu totul nou, creat în întregime pentru tine și animăluțul tău, profitând în același timp de reducerea inaugurală de 10% la toate produsele disponibilă între 3 – 5 decembrie.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram și YouTube.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.