La ce trebuie să fii atent la un brad artificial atunci când ai pisici în locuință

Publicat in Oferte & Promotii 17 August 2021 777 ori
Google+ WhatsApp
La ce trebuie să fii atent la un brad artificial atunci când ai pisici în locuință
La ce trebuie să fii atent la un brad artificial atunci când ai pisici în locuință

La ora actuală, pisicile se numără printre animalele de companie îndrăgite de un procent mare din populație. De îndată ce ajung în locuința pe care o vor numi casă, își găsesc câteva lucruri pe care le preferă fie pentru joacă, fie pentru a-și satisface curiozitățile. În același timp, pe parcursul sărbătorilor de iarnă, un brad artificial se transformă în aspectul cel mai interesant pentru micile feline.

Acestea fie stau sub brad, fie se urcă în el sau se joacă cu globurile, ceea ce poate conduce la un coșmar al fiecărui stăpân de pisici, respectiv la posibilitatea ca bradul să cadă pe podea. Tocmai de aceea, există un set de reguli și sfaturi pe care este bine să îl luăm în considerare, ori de câte ori ne dorim sărbători de iarnă liniștite și relaxante. Rămâi alături de noi și descoperă la ce trebuie să fii atent la un brad artificial, în special atunci când ai pisici în locuință!

1.Modalitatea de fixare a acestuia

Cu cât un brad artificial de craciun este mai mare, cu atât acesta se transformă în locul preferat de micile feline. Astfel, acestea se pot juca cu fiecare glob în parte, precum și să petreacă tot timpul din zi în jurul acestuia.

Din acest motiv, dat fiind faptul că pisica va sări dintr-o parte în alta, există posibilitatea ca și un brad de craciun artificial să ajungă pe podea în doar câteva minute. O soluție optimă, des întâlnită în cazul celor care au pisicuțe în casă, este să opteze pentru brazi de Crăciun bogati     care are o modalitate foarte bună de fixare.

Astfel, punctul de susținere este unul foarte puternic, ceea ce va face ca, indiferent de energia și de rapiditatea cu care se deplasează pisicuța ta, bradul nu va cădea – ci va rămâne într-un punct fix.

2.Evită să adaugi decorațiuni la baza bradului

Cu toate că specialiștii recomandă să integrăm cele mai mari globuri la baza bradului de Crăciun, este indicat ca, în cazul locuințelor cu animale de companie, acestea să fie evitate.

Acest lucru se explică prin faptul că micuțele feline au obiceiul de a se juca cu ele și chiar a dărâma bradul artificial, fără să fie atente sau să se gândească la rezultatele acțiunilor lor. Tocmai de aceea, se recomandă să le eviți pe cât posibil, pentru ca pisica ta să fie astfel împiedicată să se joace cu ele.

3.Setează foarte bine decorațiunile, ațele și sforile în bradul de Crăciun

Nu de puține ori, animalele de companie ajung să înghită bucăți din decorațiuni, ațe, sfori și multe alte ornamente folosite în decorarea unui brad artificial de craciun. Acest lucru conduce la vărsături, simptome și chiar la durere resimțită de micuțul tău prieten, ceea ce va face ca sărbătorile de iarnă să fie petrecute la centrele veterinare.

Utilizând decorațiuni capabile să fie foarte bine integrate pe ramuri, poți să pui la dispoziția fiecărui animal de companie posibilitatea de a se juca, însă fără să mănânce sau să înghită elemente care să le afecteze sănătatea. În plus, poți inclusiv să te orientezi către o gamă vastă de brazi de Crăciun bogați pusă la dispoziție direct pe https://www.brazicraciun.net.

Petrecerea sărbătorilor de iarnă respectând tradițiile și obiceiurile aferente poate fi realizată chiar și cu ajutorul animalelor de companie care trăiesc la tine acasă. Singura condiție este să fii foarte atent la activitățile acestora și, în același timp, să optezi pentru instrumente capabile să prevină apariția oricăror accidentări. Bucură-te de cel mai frumos brad artificial pentru tine, pe care să îl admiri în fiecare zi!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.