Proprietățile și compoziția fondului de ten L'Oréal Paris

Publicat in Oferte & Promotii 17 Martie 2021 6745 ori
Google+ WhatsApp
Proprietățile și compoziția fondului de ten L'Oréal Paris
Proprietățile și compoziția fondului de ten L'Oréal Paris

Fondul de ten este un produs inovator conceput pentru a masca imperfecțiunile tenului și pentru uniformizarea nuanței acestuia. De asemenea, la crearea formulelor, producătorii autohtoni folosesc și ingrediente valoroase, astfel încât produsele cosmetice să asigure și o îngrijire delicată epidermei.

În prezent, tot mai multe branduri lansează o gamă variată de mijloace cosmetice decorative, care satisfac pe deplin cerințele chiar și celor mai exigente persoane, iar unul din cele mai renumite branduri mondiale care dispune de un sortiment bogat de fond de ten este L'Oréal Paris.

 

Gama de produse a mărcii este actualizată frecvent, ceea ce permite îmbunătățirea regulată a formulelor. În plus, acestea sunt potrivite pentru orice tip și ton de piele. Sarcina principală a mijloacelor cosmetice este de a face nuanța tenului uniformă, însă fără a crea efectul de mască. În plus, un fond de ten L'Oréal are alte câteva proprietăți importante: este ușor de aplicat și se distribuie uniform, nu blochează porii, nu usucă pielea și este disponibil într-o paletă mare de nuanțe.

 

Oamenii de știință de la laboratorul L'Oréal Paris lucrează constant la formulele produselor, îmbunătățind de fiecare dată compoziția acestora:

  • Datorită concentrației ridicate de uleiuri esențiale, produsele sunt ușor de aplicat și distribuit pe piele.

 

  • Vitaminele E și B6 incluse în formule au grijă de epidermă, îmbunătățind starea acesteia.

 

  • Pigmenții speciali permit produselor să se adapteze la tonul pielii. De aceea, fondul de ten L'Oréal Paris este aproape invizibil pe piele.

 

  • Toate mijloacele cosmetice conțin până la 75% de ingrediente hidratante. Prin urmare, înainte de a le utiliza, puteți să nu aplicați o cremă hidratantă obișnuită (cu excepția persoanelor cu pielea foarte uscată).

 

Cum se aplică corect fondul de ten?

Înainte de aplicarea fondului de ten, este necesar de a curăța fața, deoarece secretul unui machiaj superb este un ten perfect. Apa micelară este ideală pentru îndepărtarea tuturor impurităților și a excesului de sebum. Apoi, aplicați baza de machiaj, care are rolul de extinde durabilitatea mijloacelor cosmetice decorative, astfel încât să vă bucurați de un machiaj impecabil pe tot parcursul zilei. După utilizarea bazei, aplicați fondul de ten. Acesta poate fi distribuit uniform cu ajutorul degetelor, pensulei sau cu buretele. Pentru un machiaj mai natural aplicați o cantitate mai mică de fond de ten, iar pentru un machiaj mai intens puteți aplica o cantitate mai mare de produs. La final, asigurați-vă că tenul are un aspect neted, fără linii inestetice.

Cu fondul de ten L'Oréal Paris veți obține cel mai frumos și rezistent machiaj, iar tenul va avea un aspect neted, bine îngrijit și radiant.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.