Reciclează povești și primești până la 50% reducere pentru noi aventuri

Publicat in Oferte & Promotii 08 Ianuarie 2020 769 ori
Google+ WhatsApp
Reciclează povești și primești până la 50% reducere pentru noi aventuri
Reciclează povești și primești până la 50% reducere pentru noi aventuri

Reciclează povești și primești până la 50% reducere pentru noi aventuri

Redescoperim împreună bucuria cititului

 

Cititul te poartă în lumi fascinante și îți deschide imaginația în moduri nebănuite. Dar, la fel ca în viața reală, cărțile îmbătrânesc. Astfel că, până 12 ianuarie, Ploiești Shopping City te invită să participi la campania Reciclează o poveste.

În cadrul campaniei, toți vizitatorii centrului comercial care aduc cărți vechi sau deteriorate primesc, pe loc, vouchere de 30% și 50% reducere pentru achiziția de noi volume din cadrul Carrefour Ploiești Shopping City. Pentru fiecare volum predat la Info Point, participanții primesc câte un voucher de reducere, însă nu mai mult de 3 în fiecare zi. Reducerile pot fi folosite simultan, fiecare pentru categoria de carte selectată, dar nu pot fi cumulate. Toate cărțile vechi predate în centrul comercial vor fi reciclate.

<Reciclează o poveste> este un proiect marca Ploiești Shopping City și se află, deja, la a patra ediție. Obiectivele sale sunt crearea a doua atitudini importante în viața cotidiană: reciclarea și cititul. Amândouă ne transformă în ființe sociale responsabile și valoroase”, spune Elisa Olteanu, Marketing Manager Ploiești Shopping City.

Mai multe detalii sunt disponibile atât pe site-ul Ploiești Shopping City, cât și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki,Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.