Când vrei să achiziționezi un vestiar metalic ține cont de aceste caracteristici tehnice!

Publicat in Oferte & Promotii 28 Iunie 2019 1049 ori
Google+ WhatsApp
Când vrei să achiziționezi un vestiar metalic ține cont de aceste caracteristici tehnice!
Când vrei să achiziționezi un vestiar metalic ține cont de aceste caracteristici tehnice!

Majoritatea deținătorilor unei companii sau persoanele aflate la conducerea unei instituții care se confruntă cu volume considerabile de documente, cunosc cât de importante sunt piesele de mobilier care au ca scop depozitarea și sortarea lor pentru mai multă productivitate.

Din acest motiv, un vestiar metalic este adesea esențial în multe domenii de activitate, atât pentru clienți, cât și pentru angajații care trebuie să iși schimbe vestimentația din hainele de zi în haine de lucru specifice.

De asemenea, acesta este folositor și acelor persoane care au nevoie de un spațiu pentru depozitarea diverselor obiecte necesare desfășurării unei activități zilnice, spre exemplu copiii care își pot lasa hăinuțele, echipamentul sportiv și alte produse de papetărie.

Dacă dorești să achiziționezi un vestiar metalic, citește în continuare și află de ce acestea îți pot fi de mare ajutor.

Dimensiunile potrivite

Indiferent de modelul pe care îl alegi, este bine să iei în considerare un vestiar metalic cu design ergonomic, care nu ocupă mult spațiu și care este inteligent compartimentat, astfel încât dimensiunile totale ale acestuia să fie potrivite pentru un maximum de eficiență.

Cu toate acestea, în funcție de spațiul disponibil, ai posibilitatea de a opta pentru un vestiar metalic compact cu 1-3 uși, simplu sau cu perete despărțitor, vestiar tip cușetat sau școlar cu 2 până la 8 uși. Spre exemplu, dacă piesa de mobilier va fi folosită pentru haine, este suficient un model cu 1 sau 2 compartimente și cu perete despărțitor, în situația în care natura activității impune separarea hainelor de zi cu acelea specifice activității profesionale.

Dacă știi că vestiarul va avea ca scop depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, atunci îți va fi util un vestiar metalic cu 4-6 compartimente pentru a le păstra organizate. Acestea pot fi o soluție optimă și pentru instituțiile de învățământ, în care vestiarul metalic cusetat cu băncuță poate fi utilizat pentru zona de garderobă.

Nu uita că orice piesă de mobilier robustă și de dimensiuni considerabile poatefi cauza unor eventuale accidentări și ar fi util ca furnizorul să îți asigure livrarea în stare complet asamblată.

Materialul

Spre deosebire de alte piese de mobilier produse din plastic sau lemn, structura și tabla din oțel din care este conceput un vestiar metalic îți va asigura calitatea produsului și rezistența în timp la uzură.

Pentru că acesta este produs din materiale ce sporesc robustetea și rezistența, nu te vei lovi de problema deteriorării rapide în urma închiderii puternice a ușilor sau lipsa de rezistență la umezeală. Grosimea de 0.6 mm a pereților securizează eficient conținutul vestiarului, iar tabla este tratată prin aplicarea unei vopsele ignifuge și rezistentă la agenții corozivi.

Pentru un plus de siguranță, poți opta pentru un vestiar metalic cu picioare reglabile, pentru a evita apariția ruginei, permițând totodată o bună curățenie în spațiul de sub acesta.

Sisteme de siguranță

Când ai nevoie de unul sau mai multe piese de mobilier care să protejeze conținutul personal al angajatului sau bunurile instituției, este util să știi că vestiarele metalice pot fi dotate cu balamale interne antiefracție, care cresc nivelul de siguranță și implicit confortul celor care le utilizează.

Mai mult decât atât, un vestiar metalic poate beneficia de sisteme de închidere tip cilindru sau pe bază de butuc, care oferă un nivel suplimentar de siguranță pentru eventuale bunuri de valoare depozitate în interior.

Acum că ești familiarizat cu câteva dintre cele mai importante caracteristici ale unui vestiar metalic, trebuie să știi că vizitând magazinul online Viamond.ro ai posibilitatea de a alege un model potrivit pentru tine din gama variată de de mobilier de birou, birotică și papetărie, la prețuri competitive!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.