Primește 400 lei pe lună și învață o meserie bănoasă!

Publicat in Oferte & Promotii 25 Iunie 2019 1020 ori
Google+ WhatsApp
Primește 400 lei pe lună și învață o meserie bănoasă!
Primește 400 lei pe lună și învață o meserie bănoasă!

Vine perioada pentru înscrierea la liceu a elevilor care au terminat clasa a VIII-a și notele obținute la Evaluarea Națională sunt importante ca să poată prinde un loc bun. Dar dacă există variante la fel de bune care nici măcar nu țin cont de aceste note? Tinerii ploieșteni pot alege programul STAR și, din toamnă, pot să câștige bani, să învețe o meserie și să aibă un loc de muncă.

Ce este programul STAR?

STAR este ca o școală de meserii: orice elev care se înscrie în program se duce la școală, la Liceul Tehnologic 1 Mai, și face ore de teorie, dar la acestea se adaugă ore practice în care învață o meserie. Programul STAR din Ploiești pregătește elevii pentru meseriile de sudor și lăcătuș mecanic.

De ce să alegi STAR?

Programul durează 3 ani și este complet gratuit. Mai mult, fiecare elev primește o bursă lunară de 400 RON și transport gratuit.

Orele de practică, acolo unde se învață meseria, sunt ținute la firmele partenere Christof Industries,Rohrer Group, Kraftanlagen și Habau PPS Pipeline Systems, care vor oferi după cei trei ani de studiu și locuri de muncă pentru absolvenți.

La terminarea programului STAR, elevii vor primi și un certificat profesional recunoscut peste tot în Europa.

Meseria de sudor, dar și cea de lăcătuș mecanic sunt foarte căutate în România. Dacă fac școala în programul STAR, elevii primesc un loc de muncă la sfârșitul celor 3 ani și își pot continua și studiile.

Înscrie-te, sunt locuri limitate!

Înscrierile au loc între 24-26 iunie și 22-24 iulie la Liceul Tehnologic 1 Mai Ploiești, iar locurile sunt limitate. Pentru informații despre înscrieri, scrieți-ne un mesaj cât mai rapid pe pagina de Facebook a programului STARsau sunați la 0344 801 711.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.