Secretele Industriei de Sloturi

Publicat in Oferte & Promotii 17 Decembrie 2018 836 ori
Google+ WhatsApp
Secretele Industriei de Sloturi
Secretele Industriei de Sloturi

Începând de la fazele de proiectare până la operarea efectivă a jocurilor tip slots, industria generează locuri de muncă și este unul dintre cele mai receptive domenii în ultimele tehnologii.

Aproape 280 de firme specializate în această industrie, operau în 2017 cu peste 71.000 de aparate de joc, slot machines. Un număr de aproximativ 25.000 de oameni lucrează în domeniu, începând de la fazele de proiectare, construcție și programare a aparatelor până când acestea ajung sa fie operate în cazinouri.

În toată lumea există expoziții, G2E (Global Gaming Expo), ICE Gaming London și altele care fac o prezentare întregii lumi cu ultimele tehnologii, aparate slot machines și jocuri destinate acestora.

Tot în lume pe aceste sectoare, prin perspectiva numărului de angajați, industria se aproprie de domeniul construcțiilor și cel hotelier. Diferența dintre aceste domenii este că industria de slot machines este reglementată la un nivel comparabil doar cu domenii strategice, cum este cel energetic sau cu sectoarele precum cel al asigurărilor etc.      

Construcția aparatelor și programarea lor

Oamenii se joacă la aparate în locațiile autorizate, iar procentul de distracție este la fel cu procentul de distracție care îl oferă jocurile cu cărți. Este bine de știut că există mai multe tipuri de aparate slot machines. Pentru salile de cazinou, există aparate de tip A, care sunt nelimitate, pentru baruri există aparate de tip B, care sunt limitate, și nu în ultimul rând jocurile care pot fi accesate doar în locațiile de loterie.  

În fiecare aparat de joc, slot machine, există un program informativ care, în esență, generează situații de joc. Aceste softuri sunt întotdeauna verificate de autoritățile din domeniu. Softurile trebuie să respecte parametrii anunțați de către producători și să nu se modifice de-a lungul timpului.

Interfața softului este reprezentat de jocul pe care îl vedem pe ecran, în general, jocul este o poveste atractivă cu personaje de legendă. Preferințele jucătorilor și ale operatorilor diferă inclusiv în funcție de această interfață.

Și jocurile în sine fac parte din gama de producție a producătorului. Fiecare joc în parte diferă față de restul, unele au cam aceeași tematică dar softul informativ care generează situațiile de joc, întotdeauna diferă.

Pentru creerea unui joc de tip slot machine, pe lângă fabricarea aparatului. Este nevoie de un designer, care „desenează” interfața jocului, personajele, povestea și un programator, animator care dă „viață” jocului.

Pe lângă toată această muncă de echipă, apare și componenta de hardware al aparatului. Aceste componente sunt supuse unor reguli, iar aceste reguli sunt singurele care sunt impuse țărilor europene.

Aceste reguli constă în construcția butoanelor, tensiunea electrică și influențele de câmp magnetic. Acest ultim punct este cel mai important și diferențiază mult aparatele construite de firmele mari, de cele care sunt făcute în așa fel încât softul este preluat, iar firele sunt legate într-o cutie. Acestea pentru ca nu sunt construite de firmele autorizate, pot fi dereglate de dispozitive care generează câmp magnetic.

În aparat, cip-ul împreună cu softul informativ, sunt cele mai importante componente, pe lângă ele sunt și contoarele care înregistrează intrările și ieșirile, și componentele care permit conectarea aparatului la un sistem centralizat.

Domeniul Online al Sloturilor

Până acum am vorbit de aparatele slot machines care se află fizic în cazinourile din oraș și/sau baruri. Pe lângă acestea, există și variante de cazinouri online. Mulți jucători se întrebă dacă jocurile de slot din aparatele fizice există și online. Spre fericire acestea există, iar jocurile sunt mult mai îmbunătățite la grafică, soft, pentru că rulează pe ultima tehnologie și pe platformele de browser cu tehnologia HTML5 sau Java, pe telefoanele mobile și social media. Softul informativ este la fel de îmbunătățit, website-urile (cazinourile online) sunt la rândul lor securizate.

De exemplu, jucătorii sunt obișnuiți cu jocurile ca și Sizzling Hot. În mediul online, Sizzling Hot este îmbunătățit la grafică și apare sub alt nume, ca Sizzling Hot Deluxe. Acest joc din categoria clasicelor ca și multe altele, se află în toate cazinourile online autorizate, precum Gaminator, care are o secțiune separată, numit sloturi Gaminator. Pe lângă jocurile de slot, cazinourile online au și jocuri de cărți, precum poker și blackjack. Aceste jocuri se pot juca și pe alte platforme. Pe telefoanele mobile este destul o căutare pe Goople Play sau App Store de la Apple, iar pe social media, este destul o conectare la Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.