Sfaturi și trucuri de pariuri online

Publicat in Oferte & Promotii 10 Decembrie 2018 826 ori
Google+ WhatsApp
Sfaturi și trucuri de pariuri online
Sfaturi și trucuri de pariuri online

Cu siguranța v-a trecut prin minte să faceți pariuri online. Cu siguranță v-ați gândit că v-ați putea îmbogăți pariind și ați început să căutați trucuri sau strategii matematice infailibile pentru a câștiga mereu la pariuri.

Este distractiv să pariați pur și simplu, dar dacă ați visat să dați lovitura și să vă retrageți ulterior pe o insulă exotică, aveți nevoie de trucuri de pariuri online. Respectând cele două trucuri pe care vi le vom spune în cele ce urmează, vă recomandăm să intrați pe biletu-zilei.com și să aflați cum puteți paria la casa de pariuri betfair, de exemplu.

Ce sport vă place?: Alegeți modalitățile sportive pe care le stăpâniți mai bine

Există oameni care iau pariurile prea matematic, ca un calcul strict al rentabilității, în timp ce alți utilizatori pariază mai mult din pasiune față de un anumit sport. Primii veți vedea că pariază pe toate tipurile de competiții, în timp ce ceilalți vor paria doar pe sporturi care nu sunt urmărite atunci când există o promovare prin mass-media sau un eveniment foarte mediatic.

Prima abordare nu este rea (dar este plictisitoare), dar să vă lăsați atrași doar de pasiunea pentru anumit sport, de asemenea, nu este indicat, deoarece vă împiedică să fiți obiectivi când faceți pronosticuri. În plus, vă face să pariați pe faptul că echipa dvs. va câștiga.

Combinația între obiectivitate și pasiune pentru sport este ideală dacă doriți să obțineți profit din pariuri sportive și să continuați să vă distrați. Și pentru ca pariurile să fie productive, trebuie să faceți pronosticuri precise cu o miză în funcție de ceea ce se va juca, iar pariurile să fie cu o valoare adecvată. De aceea, trebuie să știți cum funcționează sportul pe care pariați și ce factori pot afecta rezultatul meciului. Acesta este unul dintre sfaturile esențiale cu privire la pariurile online.

Vă recomandăm să vă specializați pe câteva sporturi preferate. Uitați de pariurile pe sporturi despre care nu aveți nicio idee cum se desfășoară.

Pentru a face pronosticurile, este indicat să cunoașteți bine atât regulilor jocului, cât și a stadiului concursurilor, iar pentru aceasta va trebui să citiți multe ziare, bloguri și forumuri, precum și să analizați datele statistice dintr-o privire.

Uneori, specializarea pe anumite sporturi este bună dintr-o chestiune practică, cum este lipsa de timp pentru verificarea informației disponibile și necesare pentru realizarea unui bun pronostic

Astfel, dacă vă place baschetul sau vă plac alte sporturi, realizarea unui pronostic va fi relativ ușoară, pentru că este posibil să fiți obișnuiți să citiți ultimele știri despre turneele care vă interesează cel mai mult sau care sunt televizate.

Cât puteți cheltui ? Stabiliți un buget pentru pariurile dvs.

Deși probabil ați auzit-o și citit-o de o mie de ori, o regulă de aur în lumea pariurilor online și jocuri de noroc, în general, este că nu trebuie să cheltuiți mai mult decât aveți. Da, pare logic, dar în cele din urmă credeți că puteți continua jocul, nerespectând această regulă și recuperând pierderile cu noi pariuri despre care credeți că sigur de această dată vor fi câștigătoare.

Uitați de ele. Nu pariați mai mult decât vă permiteți. Stabiliți suma maximă pe care puteți paria și respectați-o cu sfințenie. Este indicat ca, odată ce aveți un fond inițial este stabilit, să realizați pariuri doar cu beneficiile obținute. Luați în considerare toate acestea când plătiți impozite, pentru a nu avea parte de vreo surpriză.

Pe măsură ce câștigați experiență și aveți un buget (fonduri) decent, veți putea face pariuri din ce în ce mai des și bine calibrate în ceea ce privește cantitatea, premiul așteptat și șansele de succes. Este o greșeală comună parierea cu puține fonduri inițiale și încercarea de a paria la cote ridicate pentru a tripla profiturile. Aceste acțiuni duc la pierdere fondurilor și încercarea de a paria din nou pentru a le recâștiga, făcând din nou aceeași greșeală.

Cel mai bine este să vă stabiliți un buget limită, săptămânal sau lunar. Dacă veți paria zilnic, bugetul trebuie stabilit zilnic.

Acest lucru vă va împiedica să cheltuiți mai mult decât aveți. Acesta este un alt truc important atunci când luați decizia de a paria online.

Acestea sunt doar 2 dintre sfaturile în ceea ce privește pariurile online. Pentru mai multe trucuri și ponturi urmăriți postările specialiștilor site-ului de care v-am spus la începutul acestui articol. Mult succes!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.