Soţia înşelată L-A IERTAT! ÎMPĂCARE şoc în showbizul românesc

Publicat in National 31 Martie 2015 505 ori
Google+ WhatsApp
Soţia înşelată L-A IERTAT! ÎMPĂCARE şoc în showbizul românesc
Soţia înşelată L-A IERTAT! ÎMPĂCARE şoc în showbizul românesc

Mihai Chițu a decis să pună capăt căsniciei cu Ioana, femeia care i-a fost alături 13 ani. Acum cei doi fac tot posibilul să păstreze o relație de prietenie de dragul copilei lor.

 

Solistul a renunţat la mariajul cu Ioana, femeia pe care a iubit-o timp de 13 ani şi cu care are o fetiţă de 5 ani, de dragul unei brunete pe care a încercat să o ţină departe de ochii lumii o lungă perioadă de timp.

Acum, ”Vocea României” și-a asumat relația și susține că a rămas prieten cu fosta lui soție și a reușit să găsească mai mult timp pentru fiica lui, pentru că i se face dor de ea.

"Am decis chestia asta ca să nu existe tensiuni. Nu trebuia. Acum îmi fac mai mult timp să o văd, neavând-o probabil seara, merg mai des să o văd. (..) Decât să te cerţi, mai bine stop, gata. Am învăţat să fim prieteni eu şi Ioana, vorbim mai mult, între noi este o altfel de relaţie. (...) Cred că orgoliile, lipsa de comunicare, astea distrug prietenia. Am ajuns acum la 35 de ani şi mi-am dat seama că dacă nu am avut curajul să spun «nu». Nu am învăţat să spun «nu»", a mărturisit Mihai  la Kanal D.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office