A divorţat după ŞAPTE ZILE, iar motivul este absolut SENZAŢIONAL!

Publicat in International 05 Martie 2015 904 ori
Google+ WhatsApp
A divorţat după ŞAPTE ZILE, iar motivul este absolut SENZAŢIONAL!
A divorţat după ŞAPTE ZILE, iar motivul este absolut SENZAŢIONAL!

Caz incredibil în Nigeria, unde o femeie a intentat procesul de divorţ, la doar şapte zile de la nuntă, din cauza faptului că Mama Natură fusese prea darnică cu partenerul ei.

 

Potrivit Yahoo!News, Aisha Dannupawa a fost căsătorită cu Ali Maizinari doar şapte zile înainte ca judecătorii de la Curtea Sharia să pronunţe divorţul acestora.  Înainte de asta, ei s-au amuzat teribil atunci când au auzit că organul sexual al partenerului este prea mare.

“Am făcut sex, însă întreaga experienţă a fost un coşmar. În loc să mă bucur de sex, m-am simţit groaznic, din cauza faptului că penisul lui era prea mare.", a declarat Aisha în faţa judecătorilor.

Cei doi au decis să se căsătorească la scurt timp după ce Dannupawa a divorţat de primul ei soţ, alături de care are trei copii, scrie DailyMail.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.