Romanii sa se pregateasca pentru ce urmeaza”! AVERTISMENTUL parintelui Dionisie Ignat este CUTREMURATOR!

Publicat in National 27 Noiembrie 2014 1414 ori
Google+ WhatsApp
Romanii sa se pregateasca pentru ce urmeaza”! AVERTISMENTUL parintelui Dionisie Ignat este CUTREMURATOR!
Romanii sa se pregateasca pentru ce urmeaza”! AVERTISMENTUL parintelui Dionisie Ignat este CUTREMURATOR!

Parintele Dionisie Ignat a vorbit crestinilor de pretutindeni despre faptul ca ar trebui sa ne pregatim pentru o perioada crancena, plina de durere.

 

Potrivit acestuia, romanii vor avea nevoie de multa rabdare pentru anii ce vor urma, caci ne aflam in veacul al VIII-lea, cand doar rautatea este cea care progreseaza, scrie a1.ro.

Conducatorii s-au pus de acord ca sa darame tot ce-i bun si sa aduca in fata omenirii tot ce-i rau. Dupa ideile lor zic ca-i bine asa. Vin cu „Drepturile omului”! Drepturile omului, adica omul are dreptul sa faca orice faradelege pe fata pamantului, ca asa doreste el, ca „asa am dreptul”. Ca sa nu mai fie nici o ordine, sa nu zica nimeni: „Mai, lucrul asta nu-i bun!”

Potrivit parintelui, credinciosii romani trebuie sa aiba rabdare si sa se pregateasca, fiindca vor veni cele mai critici timpuri.

„Trebuie bagare de seama si ne rugam lui Dumnezeu sa ne lumineze mintea, ca acuma conducatorii omenirii asculta de vrajmasul. Imparatia lui Antihrist s-a apropiat, de aceea e asa.”

Dionisie Ignat a spus romanilor ca „trebuie bagare de seama. Noi avem destule invataturi si drumul mantuirii fiecaruia dintre noi este deschis si foarte lesnicios de urmat, numai trebuie bagare de seama. Trebuie luare aminte”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.