BOMBA! SE MARITA cu un barbat de aproape 60 de ani

Publicat in National 20 Octombrie 2014 809 ori
Google+ WhatsApp
BOMBA! SE MARITA cu un barbat de aproape 60 de ani
BOMBA! SE MARITA cu un barbat de aproape 60 de ani

Mulatra Laurette este in culmea fericirii! Mama ei urmeaza sa se casatoreascu cu barbatul care-i sta alaturi de mai bine de cinci ani. Evenimentul va avea loc maine la pranz, in Braila, iar petrecerea se va tine la un restaurant select.

 

Petrecere mare in familia mulatrei Laurette! Mama ei urmeaza sa se casatoreasca, cu cel care-i sta alaturi de peste cinci ani. Se inteleg de minune si planuiau de ceva vreme sa devina o familie cu acte in regula, asa ca acest pas era unul firesc. S-au decis de curand sa faca cununia civila si sperau ca totul va fi secret, insa reporterii CANCAN.ro i-au desconspirat. 

Laurette a fost si ea uimita sa afle de planurile mamei sale, dar s-a bucurat din cale-afara. "Stiam ca vor sa se casatoreasca in secret, dar nu stiam cand. Ma bucur foarte tare pentru ei, formeaza un cuplu extraordinar. Se iubesc de peste cinci ani si se inteleg la fel de bine ca la inceput. Mama este foarte fericita langa el iar eu pot doar sa ma bucur. Le doresc tot binele din lume si sa fie fericiti impreuna pana la adanci batraneti", a declarat Laurette in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Vor petrece in familie

 

Cununia civila va avea loc la pranz, la primaria orasului Braila, acolo unde mama mulatrei locuieste. Imediat dupa ce vor deveni sot si sotie, mirii vor petrece la un restaurant din oras, in compania catorva prieteni apropiati. Binenteles, Laurette nu va lips de la acest eveniment emotionant, mulatra dorindu-si sa-i fie alaturi mamei sale, in aceste momente atat de speciale si fericite.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.