prichindelul-poliglot3

Luni, 11 Noiembrie 2013 00:45

VIDEO DEMENTIAL!!! Un pusti de 9 ani l-a facut praf pe Florin Salam la o nunta! Uite ce voce de aur are pustiul! Manelistul a fost umilit

Scris de  Administrator
VIDEO DEMENTIAL!!! Un pusti de 9 ani l-a facut praf pe Florin Salam la o nunta!  Uite ce voce de aur are pustiul! Manelistul a fost umilit VIDEO DEMENTIAL!!! Un pusti de 9 ani l-a facut praf pe Florin Salam la o nunta! Uite ce voce de aur are pustiul! Manelistul a fost umilit

O fi vazut multe la viata lui Florin Salam, dar un asemenea talent la o varsta atat de frageda, mai rar.
 
 
 
 
 
 
De obicei, cand merge la o nunta, Florin Salam este cel care ajunge in centrul atentiei. Toata lumea se opreste si-l asculta pe regele manelelor. Ei bine, in cariera manelistului a existat si un moment in care a ramas pe scaun si a aplaudat cot la cot cu ceilalti invitati. S-a intamplat la inceputul acestui an, cand Roberto, un pusti de 9 ani, s-a ridicat in picioare si a cantat o piesa celebra a lui Salam.
 
 
Baiatul n-a avut nevoie de prea multa orchestratie si nici de timp sa-si incalzeasca vocea. Care "Next Star"? Care jandarm cu voce de aur? Roberto e noua senzatie a muzicii de petrecere, acest lucru fiind confirmat si de cei peste 20.000 de oameni care au vizionat inregistrarea facuta cu telefonul si apoi postata pe Youtube.
 

Citit de 8004 ori
Fii prietenul nosttru pe Facebook

Administrator

www.PH-online.ro a fost înfiinţat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. Acum, este cel mai citit ziar online al Prahovei, conform Trafic.ro, cu peste 300.000 de vizitatori unici în prima jumatate a anului 2012. Doar informaţiile care nu includ contribuţii ale editorilor sunt semnate cu "Administrator". office@ph-online.ro Aici: pagină de Facebook.

Cele mai citite