A mintit ani la rand! Andreea Balan are 6 operatii estetice!

Publicat in National 22 Septembrie 2013 10947 ori
Google+ WhatsApp
A mintit ani la rand! Andreea Balan are 6 operatii estetice!
A mintit ani la rand! Andreea Balan are 6 operatii estetice!

În ultimii ani s-a vorbit mai mult despre sânii Andreei Bălan decât despre cum cântă sau ce show-uri spectaculoase face diva blondă. Motivul: bustul i-a crescut spectaculos peste noapte, la un moment dat, dar ea a negat că s-ar fi întâmplat datorită chirurgiei estetice, insistând că şi-a mărit bustul natural, cu... pătrunjel. Noi am aflat însă că nu e nimic natural şi nici urmă de pătrunjel în decolteul Andreei!

 
 
 

Se spune că urciorul nu merge de multe ori la apă. Şi că minciuna are picioare scurte. Ambele proverbe i se potrivesc Andreei. De ani buni încearcă să ascundă că s-ar fi retuşat cu ajutorul medicinei estetice, iar acum, o persoană apropiată ei a dat-o de gol.

 

Aceasta ne-a dezvăluit că vedeta de 29 de ani şi-a mărit sânii, deşi neagă acest lucru. Însă culmea e că aceasta nu este singura operaţie de înfrumuseţare la care a recurs în ultimii ani. În total, cântăreaţa ar fi apelat la bisturiul plasticianului de... 6 ori!

 

În afară de mărirea bustului, Andreea şi-a mai făcut două rinoplastii (operaţii la nas - n.r.), de aceea are acum nasul vizibil mai subţire decât în perioada André, şi-a accentuat pomeţii, şi-a remodelat braţele printr-un mic lifting în zona axilei şi şi-a conturat fesele.

 

De forma nasului ei se pare că s-a ocupat un medic renumit de la o clinică privată, care are o experienţă de peste 10 ani în echipa celebrului plastician prof. dr. Ioan Lascăr şi care a efectuat până acum peste 4.000 de operaţii estetice şi de reconstrucţie.

 

Amuzant este că, în timp ce în public susţine cu înverşunare că tot ce vedem frumos la ea e lucrarea naturii, în prezenţa echipei sale nu se sfieşte să se laude cu rezultatele spectaculoase ale intervenţiilor suferite, în mare parte, în ultimii trei ani.

 

Aşa a aflat şi cel care a dezvăluit pentru Libertatea cât din Andreea e lucrarea Mamei Naturi şi cât se datorează priceperii medicului...

 

Doi medici confirmă

 

Nu unul, ci doi esteticieni cunoscuţi, la care au apelat multe vedete, au confirmat, pentru Libertatea, că schimbările Andreei sunt, cel mai probabil, rezultatul unor intervenţii chirurgicale.

 

“Se observă faptul că, probabil, a apelat la metoda chirurgicală de augmentare a sânilor. Iar la nivelul nasului se vede o modificare plăcută, în armonie cu întreaga faţă, probabil în urma unei rinoplastii”, ne-a declarat dr. Morad Iancu.

 

Iar dr. Dana Miricioiu a întărit ipoteza că vedeta a trecut prin aceste operaţii: “Se observă atât o modificare a volumului sânilor, cât şi a formei acestora, fapt care sugerează o intervenţie estetică, fie prin implant siliconic, fie prin injectarea de acid hialuronic sau grăsime. În ce priveşte nasul, vârful este vizibil ridicat şi nu mai are aceeaşi lăţime, aripile nazale fiind mai apropiate”.

 

Recunoaşte doar intervenţiile minore, făcute la salon

 

Singurele artificii de înfrumuseţare pe care Andreea Bălan nu le-a ascuns sunt cele făcute la salonul cosmetic. Cântăreaţa a recunoscut că şi-a tatuat sprâncenele şi conturul buzelor şi că şi-a pus extensii de păr şi de gene. În rest, tăcere totală...

 

A umblat şi la dantură?

 

În urmă cu 10 ani, dantura Andreei nu era una demnă de o vedetă, dar acum este. Cum dinţii nu-şi schimbă forma... cu ajutorul pătrunjelului, putem trage concluzia că şi în acest caz medicul e responsabil de modificare. Probabil că un dentist priceput a reuşit să-i creeze divei zâmbetul perfect.

  • 2013

 

Modificările fizice sunt evidente faţă de 2003: cântăreaţa are sânii mai mari şi nasul subţiat. Celelalte schimbări datorate intervenţiilor chirurgicale sunt însă mai subtile...

  • 2003

 

În urmă cu 10 ani, când nu se număra printre cele mai de succes cântăreţe din România, Andreea avea sânii mai mici decât acum, iar nasul, vizibil mai lat.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office