Marti, 02 Iulie 2013 18:27

El e cel mai gospodar om de la tara! O sa razi cu lacrimi cand vezi ce cara cu roaba prin sat!

Scris de  Administrator
El e cel mai gospodar om de la tara! O sa razi cu lacrimi cand vezi ce cara cu roaba prin sat! El e cel mai gospodar om de la tara! O sa razi cu lacrimi cand vezi ce cara cu roaba prin sat!
Un barbat gospodar dintr-un sat din Romania s-a pregatit din plin pentru o vara caniculara. Cum specialistii au spus ca este obligatoriu consumul de lichide, minim doi litri pe zi, omul s-a pregatit din timp.
 
 
 
 
Si-a luat roaba de acasa si a mers la birtul din satg pentru a se aproviziona. A luat mai multe baxuri de bere, de la 0,5 litri pana la 2,5 litri, dupa care s-a indreptat agale spre casa. Ce sa mai, omul gospodar isi face sanie vara si iarna car!
 
Citit de 4387 ori
Fii prietenul nosttru pe Facebook

Administrator

www.PH-online.ro a fost înfiinţat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. Acum, este cel mai citit ziar online al Prahovei, conform Trafic.ro, cu peste 300.000 de vizitatori unici în prima jumatate a anului 2012. Doar informaţiile care nu includ contribuţii ale editorilor sunt semnate cu "Administrator". office@ph-online.ro Aici: pagină de Facebook.

Cele mai citite