N-o să-ţi vină crezi ce OBIECT a rămas înfipt în MASINA unei femei

Publicat in International 15 Aprilie 2013 2957 ori
Google+ WhatsApp
 N-o să-ţi vină crezi ce OBIECT a rămas înfipt în MASINA unei femei
N-o să-ţi vină crezi ce OBIECT a rămas înfipt în MASINA unei femei

O tânără care circula cu maşina pe străzile din oraşul Atlanta s-a trezit cu o tabletă blocată în grilajul maşinii. Inedit este faptul că maşina a suferit mai multe daune decât tableta de la Apple, care a fost ulterior reparată deoarece se afla în garanţie. Gadgetul a fost scăpat de un alt şofer pe fereastra autovehicului.

 

 

 

Alexa Crisa, o tânără din America a avut nefericitul ghinion de a se trezi cu un Ipad blocat în grilajul maşinii sale Nissan, potrivit NY Daily News.

 

Inedit este faptul că tableta funcţiona, cu toate că bara maşinii a fost serios deteriorată. Incidentul a avut loc în timp ce femeie se întorcea acasă, conducând maşina personală, cu o viteză de 60 de km/h. La un moment dat, o tabletă a zburat de pe fereastra unei maşini care circula din sens invers şi a rămas înfiptă în bara de protecţie a Nissanului.

 

 

Produsul de la Apple a fost mai puţin deteriorat decât autovehiculul, acesta fiind ulterior reparat şi returnat proprietarului. Mai mult, femeia a condus pentru o lungă perioadă de timp cu gadgetul blocat în grilaj, fără să realizeze inedita situaţie în care se afla. Când a ajuns acasă, tatăl ei a descoperit ineditul incident. Alexa a reuşit să îl aprindă şi a descoperit cine este posesorul, bărbatul primindu-şi Ipad-ul. Mai mult, el s-a oferit să plătească pentru daunele pe care le-a provocat maşinii. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.