Horoscop sexual: Cât de pervers e în pat în funcţie de zodia lui?

Publicat in National 08 Martie 2013 2796 ori
Google+ WhatsApp
Horoscop sexual: Cât de pervers e în pat în funcţie de zodia lui?
Horoscop sexual: Cât de pervers e în pat în funcţie de zodia lui?

Romantic şi cuminte sau sălbatic şi pervers? Vezi ce fel de sex îi place iubitului tău în funcţie de zodia lui. Descoperă care zodii au înclinaţii către perversiuni şi care fug de experimentele sexuale.

 

 

Berbec

Berbecul este foarte impulsiv şi se lasă pradă dorinţelor de moment. Dacă îi trece prin cap ceva ciudat, nu se lasă până nu încearcă, chiar dacă e vorba de ceva absolut pervers văzut prin cine ştie ce film porno. Este genul care îţi spune direct ce vrea  şi nu se teme să vorbească despre sex şi despre fanteziile lui.

 

Taur

Taurul este un pic mai cuninte în pat. Chiar dacă are anumite fantezii perverse, îşi dă seama că sunt unele lucruri pe care nu i le poate cere unei femei. Oricum, el preferă sexul romantic, pasional, într-un decor perfect şi cu şoapte fierbinţi la ureche. Îi place să o ia pe cărări bătătorite şi se cam teme de experimente.

Gemeni

Cuminte şi perversă. Aşa este partida de sex perfectă pentru un bărbat din Gemeni. E adevărat că nu se prea poate să le ai pe amândouă în acelaşi timp, dar el, cu personalitatea lui dublă cam aşa şi-ar dori. Azi e romantic, mâine e sălbatic, încât ai zice că ai doi iubiţi, nu unul. Aşadar da, iubitul tău din Gemeni e gata oricând să încerce experiemtne perverse.

Rac

Aproape că nu există bărbat mai cuminte în pat. Asta nu înseamnă că nu ar fi un amant bun, că nu ar şti cum să satisfacă o femeie. Doar că el preferă sexul romantic, liniştit, la lumina lumânării şi cu muzică în surdină. Chiar şi aşa, îi ia destul de mult până să se simtă în largul lui lângă o femeie. Este prea inhibat ca să încerce cine ştie ce perversiuni.

Leu

Dacă e să te iei după poveştile pe care le spune prietenilor, Leul ar fi cel mai pervers semn din tot zodiacul. De fapt, sunt doar laude. Orgoliosul leu vrea să pară un maestru în arta sexului. De fapt, nu este chiar aşa de exeprimentat pe cât se laudă el. E drept, îi place să-şi domine iubita şi de cele mai multe ori îi iese, dar nici vorbă de perversiuni în patul lui.

 

Fecioară

Cine nu a ajuns în pat cu el îl consideră un bărbat rigid, care nu face sex decât în poziţia misionarului. De fapt,  pe cât de serios este în public, pe atât de sălbatic devine în intimitate. Chiar dacă nu vorbeşte despre asta, mai mult ca sigur că a încercat toate perversiunile posibile şi probabil vrea să mai aibă parte de ele şi pe viitor.

Balanţă

Perversiunile nu sunt de el. Boem, suflet de artist, bărbatul Balanţă preferă sexul de calitate, practicile rafinate, la care muritorii de rând nu au acces. Nu te vei plictisi în patul lui, dar nici nu trebuie să te temi că-ţi va propune cine ştie ce perversiuni. Singura lui cerinţă este să nu te grăbeşti şi să-i acorzi timpul de care are nevoie să se bucure de corpul tău.

Scorpion

Cuminte, pervers, rapid, lent, în par, în maşină, în doi, în grup... Scorpionul ar încerca totul. Nu se poate spune că este un pervers, dar dacă are ocazia face şi sex sălbatic şi orgii, şi de toate. Puţine sunt lucrurile de la care s-ar da înapoi. Dar dacă tu eşti mai cuminte în pat, nu se va plânge. Atâta timp cât îl satisfaci, nu are nevoie de cine ştie ce picanterii.

Săgetător

În general, este destul de cuminte în pat. Dar Săgetătorul rămâne un aventurier şi chiar dacă nu are curaj să-ţi vorbească despre cele mai perverse dorinţe ale lui, măcar o dată în viaţă vrea să încerce de toate. Dacă vrei să rămâi lângă el până la adânci bătrâneţi, ar fi bine să te ăregăteşti pentru câteva partide de sex mai speciale pentru că are câteva lucruri pe care ţine morţiş să le facă.

i

Capricorn

Poate fi şi pervers... dacă vrei tu. Serios e în viaţa de zi cu zi, serios e şi în pat, dar când începe să se obişinuiască cu tine şi se simte relaxat în prezenţa ta, uită de inhibiţii şi ar face orice îi ceri. El preferă poziţiile clasice şi crede că sexul se face numai în doi, dar dacă tu vrei, poate să participe şi la orgii. Pentru el e foarte important ca partenera lui să fie satisfăcută.

Vărsător

Azi e romantic, mâine e pervers... Vărsătorul are gusturi variate şi dacă i-a tunat să încerce ceva anume, fii sigură că o să o facă, fie cu tine, fie cu altcineva. Se grăbeşte să experiementeze totul şi i se pare că viaţa e irosită dacă nu a trăit cât mai multe experienţe sexuale sau de altă natură. Nu este capabil să fie fidel unei singure femei.

Peşti

Peştele nu este un pervers din fire. Din contră, preferă sexul romantic la lumina lumânării şi în poziţia misionarului. Dar este atât de ataşat de parteneră – chiar dependent de parteneră – încât ar face orice îi cere ea, doar să nu fie părăsit sau înşelat. Chiar dacă nu îi face plăcere, e dispus să încerce şi perversiuni dacă i-o ceri tu.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.