prichindelul-poliglot3

Joi, 08 Noiembrie 2012 16:37

Tu stii care este cel mai urat cuplu de la Hollywood. VEZI AICI!

Scris de  Administrator
Tu stii care este cel mai urat cuplu de la Hollywood. VEZI AICI! Tu stii care este cel mai urat cuplu de la Hollywood. VEZI AICI!

Dog The Bounty Hunter si sotia sa, Beth Chapman. Barbatul are 59 de ani si este un star la Hollywood, fiind cunoscut ca cel mai mare vanator de recompense din lume. Cea mai recenta aparitie a barbatului a fost una care a facut senzatie: pielea rosie ca focul, parul blond, lung si taiat putin in fata (de parca ar fi ciocanitoarea Woody), un maieu care sa ii arate muschii si tatuajele si lantul de cocalar la gat.

Pentru a completa tinuta, a ales-o pe sotia sa, o pitipoanca trecuta de a doua tinerete, cu un tricou roz si pantaloni extrem de scurti.

doug splash

Sursa: kudika.ro

Citit de 606 ori
Fii prietenul nosttru pe Facebook

Administrator

www.PH-online.ro a fost înfiinţat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. Acum, este cel mai citit ziar online al Prahovei, conform Trafic.ro, cu peste 300.000 de vizitatori unici în prima jumatate a anului 2012. Doar informaţiile care nu includ contribuţii ale editorilor sunt semnate cu "Administrator". office@ph-online.ro Aici: pagină de Facebook.

Cele mai citite