Jos maneaua! Votează Andrei Vlad la “Dansez pentru Tine”

Publicat in MONDEN 12 Noiembrie 2009 1520 ori
Google+ WhatsApp
Jos maneaua! Votează Andrei Vlad la “Dansez pentru Tine”
Jos maneaua! Votează Andrei Vlad la “Dansez pentru Tine”

Da, ştiu, Monica Columbeanu e o ţoapă, l-a făcut retardat fără să clipească pe Andrei, ploieşteanul ajuns la Dansez pentru Tine. Da, ştiu, Monica dansează ca o maşină de spălat în etapa de centrifugare, dacă n-ai aşezat-o bine pe gresie. Pe de altă parte, cum ar fi să nu-l mai susţinem pe Andrei, şi să permitem unui manelist ca Jean de la Craiova să devină mai celebru decât este deja.

Vineri, 13 noiembrie, la a patra editie din acest sezon a emisiunii “Dansez pentru tine” e duel între ploieşteanul Andrei Vlad, alături de (wtf) Monica Columbeanu, contra lui Jean de la Craiova şi perechea sa. Telespectatorii au cel mai important rol al serii, deoarece ei vor fi singurii care vor putea decide care pereche merita sa ramana in competitia visurilor trimitand sms la 1276 cu numele Monica sau Jean, sau sa sune la 0900 760 606.

Andrei Vlad (21 de ani, Ploiesti) danseaza pentru mama lui, care a avut o viata foarte grea. Desi a intrat la facultatea pe care si-a dorit-o, mama lui Andrei a renuntat la tot atunci cand l-a intalnit pe tatal lui Andrei si cand a ramas insarcinata. In ciuda faptului ca primul copil nu a trait si i s-a interzis sa mai aduca pe lume un alt copil, ea l-a nascut pe Andrei cu mari riscuri. Pe Andrei l-a salvat de mai multe ori si l-a adus pe drumul cel bun. Visul ei este sa-si poata ajuta mai departe familia, sa poata munci, deoarece a ramas somera. O alta dorinta mare a ei este sa-si continuie studiile la care a visat toata viata.

Media

{youtube}qeDz4OZ8xak{/youtube}

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro