BOMBA! Elena Basescu si Syda s-au impacat! Au confirmat impacarea

Publicat in National 11 Iulie 2018 756 ori
Google+ WhatsApp
BOMBA! Elena Basescu si Syda s-au impacat! Au confirmat impacarea
BOMBA! Elena Basescu si Syda s-au impacat! Au confirmat impacarea

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, zis și Syda, s-au împăcat într-un sfârșit, după ce s-au acuzat reciproc de multe lucruri. Cei doi au decis să facă pace de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Bărbatul a făcut primele declarații și a mărturisit că s-au înțeles ca cei doi copii să petreacă timp cu ambii părinți și simtă lipsa vreunuia dintre ei.

Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna Iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Şi acum este rândul meu, asta pe lângă miercurile şi cele două weekend-uri pe lună în care am copiii în mod regulat, a declarat Bogdan Ionescu, la TV.

Bogdan Ionescu și-a refăcut și el viața, la fel ca Elena Băsescu, având o relție cu Maria.  Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevarată familie şi ne înţelegem foarte bine, fiind o legatură care s-a creat în timp, prin înţelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii (n.r.- părinţii lui), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenţiei, iubiţi si răsfăţaţi, a mai spus Bogdan Ionescu.

Eba a devenit de curând mămică

Elena Băsescu a ajuns acasă, joi (7 iunie). Mezina familiei Băsescu a devenit de curând mamă pentru a treia oară. Ea a născut o fetiță de nota zece, care va fi botezată cu numele de Anastasia. Vizibil obosită, Elena Băsescu s-a grăbit să ajungă acasă cu fetița ei, fiind însoțită de iubitul ei, Cătălin Tomată. Eba a fost externată la trei zile după ce a născut. Cătălin Tomată a fost cel care s-a dus să-și ia fetele de la spital. Fiica fostului președinte Traian Băsescu pare că se simte bine după ce a născut și a fost extrem de nerăbădătoare să își ducă fetița acasă. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.