Cum și-a cerut Vladimir Drăghia iubita de soție. “Mi-a luat o săptămână să realizez“

Publicat in National 03 Iulie 2018 798 ori
Google+ WhatsApp
Cum și-a cerut Vladimir Drăghia iubita de soție. “Mi-a luat o săptămână să realizez“
Cum și-a cerut Vladimir Drăghia iubita de soție. “Mi-a luat o săptămână să realizez“

Cum și-a cerut Vladimir Drăghia iubita de soție. Cei doi au acordat un interviu pentru revista VIVA!, unde au dezvăluit amănunte emoționante despre cel mai frumos moment din viața lor. Au împreună o fetiță superbă și așteaptă cu nerăbdare să devină soț și soție.

„A fost aproape foarte romantic (râde). Hotărâsem  să fac asta, pe când număram lunile pline, pe când aveam timp să le ordonez pe toate. Spun aproape foarte romantic pentru că planul era să o cer în aeroport, imediat ce ieșeam pe porțile alea de la Aeroportul Otopeni, Sosiri, ceea ce ar fi fost ca în filme, știu, dar pentru că m-am întors printre ultimii și erau sute de oameni care ne așteptau acolo, nu am vrut să pun presiune pe ea, să-i pun întrebarea de față cu toți oamenii. Nu am vrut să se simtă încolțită, așa că am așteptat să rămânem doar noi trei, în parcarea aeroportului, departe de străini, și m-am pus într-un genunchi (după două ezitări), am rupt ambalajul de la o ciocolată, pentru că nu aveam inel de logodnă la momentul respectiv, l-am transformat într-un inel, și am întrebat-o dacă mă lasă să îmbătrânesc lângă ea”, a spus Vladimir Drăghia, pentru VIVA!

„Nu vedeam cererea în căsătorie venind, pentru că noi împărtășeam ideea că nu avem nevoie să fim căsătoriți ca să ne fie bine împreună. A fost cel mai frumos moment din viața mea, după nașterea Zorei. Nu putea să aleagă un moment mai bun. Cinci luni visasem la momentul când o să fim doar noi, iar el era acolo, în genunchi, atât de emoționat. A fost aproape ireal. De fapt, mi-a luat o săptămână să realizez că este adevărat”, a explicat Alice.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.