Laura Cosoi a născut!!!! Prima imagine de la maternitate

Publicat in National 11 Iunie 2018 1105 ori
Google+ WhatsApp
Laura Cosoi a născut!!!! Prima imagine de la maternitate
Laura Cosoi a născut!!!! Prima imagine de la maternitate

Laura Cosoi a adus pe lume o fetiță superbă și sănătoasă. După o sarcină în care a avut cea mai mare grijă de copilul ei, fie prin regimul alimentar, fie prin stilul de viață, iată că îngerașul ei a venit, într-un final!

Pentru fetița ei, Laura Cosoi a ales un nume foarte frumos: Rita!

Numele de fetiță Rita este de origine spaniolă și este forma scurtă a numelui Margarita. Înseamnă cinste, onestitate și curaj! În onomastica română, însă, mulți folosesc numele Rita drept alint pentru numele Margareta, corespondentul latinescului „margarita”, care înseamnă „perlă”. În istoria României, numele a fost purtat de mama domnitorului Petru I.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au devenit părinți pentru prima oară. Pe ultima sută de metri a sarcinii, blondina i-a mulțumit acestuia pentru grija pe care i-a purtat-o, de-a lungul celor nouă luni.

„Mă bucur că în tot acest timp l-am avut alături pe Cosmin. Cu siguranţă că, dacă nu ar fi fost atât de implicat, lucrurile nu ar fi fost la fel. Mi-am dat seama ce important este să ai alături un om pe care să te poţi baza. Cred că orice femeie simte nevoia de sprijin în această perioadă, iar dacă susţinerea îi vine de la soţ totul e perfect”, a scris Laura Cosoi, în urmă cu câteva zile.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.