Unul dintre cei mai celebri bucătari din lume s-a sinucis

Publicat in National 08 Iunie 2018 974 ori
Google+ WhatsApp
Unul dintre cei mai celebri bucătari din lume s-a sinucis
Unul dintre cei mai celebri bucătari din lume s-a sinucis

Anthony Bourdain, considerat unul dintre cei mai pricepuți bucătari din lume, s-a sinucis la vârsta de 61 de ani. Anthony Borudain era cunoscut mai ales pentru emisiunile gastronomice pe care le realiza, dar și pentru cărțile pe care le-a scris. Bourdain a filmat și în România un episod.

„Cu deosebită tristețe confirmăm decesul prietenului și colegului nostru, Anthony Bourdain”, transmit colegii lui de la CNN. „Dragostea lui de aventură, noi prieteni, alimente fine și băutură și poveștile remarcabile ale lumii l-au facut un povestitor unic. Talentul său nu a încetat niciodată să ne uimească și ne va fi dor de el foarte mult. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu fiica sa și familia în acest moment incredibil de dificil ".

Anthony Bourdain a fost găsit fără suflare în camera lui de hotel, din Franța, de un coleg.

Apreciatul bucătar filma un nou episod din emisiunea gastronomică pe care o realiza.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.