Ce frumoasa este mama lui Vladimir Draghia!

Publicat in National 05 Iunie 2018 804 ori
Google+ WhatsApp
Ce frumoasa este mama lui Vladimir Draghia!
Ce frumoasa este mama lui Vladimir Draghia!

Acum cativa ani, telespectatorii au observat ce frumoasa este mama lui Vladimir Draghia. Cecilia locuieste la Galati si a fost filmata in timp ce s-a intalnit cu pretendentele la dragostea lui Vladimir, care participa la un show tv, ea impresionand prin frumusete si eleganta. De atunci, mama lui Draghia nu a mai aparut in public decat atunci cand acesta s-a reintors de la Exatlon.

Ce frumoasa este mama lui Vladimir Draghia: "Nu am avut timp suficient sa stam de vorba"

„Intalnirea cu mama mea, dupa Exatlon, a fost emotionanta. Mai ales pentru ca ea este cea sensibila. Surprinzator, dar nici de aceasta data nu am avut timp suficient sa stam de vorba. A venit la Bucuresti, ca sa ma intampine la aeroport, dar eu eram foarte, foarte, obosit si abia a doua zi am reusit sa stam de vorba. Am stat ce am stat si apoi m-am dus cu Alice si cu Zora, acasa”, a dezvaluit Draghia pentru WOWbiz.ro.

Ce frumoasa este mama lui Vladimir Draghia: "Mi-am propus ca mama sa fie mai aproape de familia mea" 

Fanii au apreciat ce frumoasa este mama lui Vladimir Draghia. Faimosul si-a propus sa-si reevalueze relatia cu aceasta, pentru ca a vazut-o destul de rar, mai ales dupa ce a devenit tata. “Trebuie sa existe niste prioritati, iar de la aparitia Zorei si a lui Alice in viata mea, ele sunt prioritatile mele. Dar, oricum, iti dai seama ca nu pot sa fac un clasament in care sa o pun pe mama. Mama e… mama. Dar, da, mi-am propus ca mama sa fie mai aproape de familia mea. Mi-am propus asta si o sa o fac pentru mine pentru ca asa mi se pare normal”, a mai spus Vladimir Draghia.

Ce frumoasa este mama lui Vladimir Draghia! Faimosul a fost coplesit: „Intalnirea cu mama mea, dupa Exatlon, a fost emotionanta. Mai ales pentru ca ea este cea sensibila”

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.