EXCLUSIVITATE NATIONALA! Catalin Cazacu + Maria Constantin!

Publicat in National 05 Iunie 2018 797 ori
Google+ WhatsApp
EXCLUSIVITATE NATIONALA! Catalin Cazacu + Maria Constantin!
EXCLUSIVITATE NATIONALA! Catalin Cazacu + Maria Constantin!

Cătălin Cazacu, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Exatlon, a pus ochii pe una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul românesc. Cele două vedete au fost filmate în ipostaze tandre, în cel mai extravagant club de pe malul lacului Herăstrău. 

În urmă cu câteva zile, paparazzi i-au întâlnit pe Maria Constantin și pe Cătălin Cazacu în Nuba, unul dintre cele mai luxoase cluburi din zona de nord a Capitalei, acolo unde aceștia au ieșit să petreacă alături de câțiva prieteni. 

 Îmbrăcați lejer și cu bun gust, cei doi au ales, contrar așteptărilor, să se așeze la barul localului, și nu să stea la o masă, așa cum procedează majoritatea vedetelor merg în Nuba.

La un moment dat, când distracția era în toi, în jurul orei 3 dimineața, Cătălin Cazacu și-a arătat deschis sentimentele față de frumoasa artistă. Fără prea mari menajamente și fără să-i pese de ochii curioșilor, sportivul a îmbrățișat-o călduros pe senzuală blondină.

La rândul ei, Maria Constantin a răspuns cu însuflețire la gestul făcut de Cătălin Cazacu. Cei doi au rămas lipiți unul de celălalt preț de câteva minute. Mai mult decât atât, în momentul în care Maria a început să se miște pe ritmurile muzicii, Cătălin a părut de-a dreptul fermecat. Cu greu a putut să-și ia ochii de la senzuala artista.

”Este bun prieten cu o prietenă de-ale mele. L-am cunoscut în seara respectivă în Nuba. Eu îl știam de la televizor. Am petrecut în club câteva ore, este un tip foarte tare. M-am distrat și m-am simțit bine în compania lui. Nu este nimic între noi. Nu am timp de combinații, sunt prinsă cu școala în această perioadă”, a declarat Maria Constantin.

Cătălin Cazacu nu și-a revenit după Exatlon

”Eu am ieșit târziu din casă pentru că nu m-am obișnuit cu fusul orar. Am ieșit în club pentru că nu puteam să dorm. Acolo m-am întâlnit cu niște prietene, am petrecut câteva ore, apoi am plecat acasă singurel. Eu sunt un tip foarte sociabil, așa că am socializat”, a spus, la rândul lui, Cătălin Cazacu.

Maria Constantin a divorțat de Marcel Toader la începutul acestui an

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 55 de ani, avea cinci mariaje la activ. Iar de când au început neînțelegerile cu Maria Constantin și a acuzat-o de infidelitate, Marcel Toader a părut să treacă prin momente grele, cu atât mai mult cu cât el a făcut publice lucruri care țin de intimitatea cuplului.

Cătălin Cazacu a fost părăsit de logodnică

Ana Roman, fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu, a renunțat definitiv la sportiv. Tânăra a mărturisit că a început să se detașeze ușor-ușor de relația avută cu motociclistul și încearcă să se axeze mai mult pe viața profesională, pe proiectele pe care le are. Vrea ca anul acesta să nu se implice în nicio relație, să profite de libertate și de timpul petrecut alături de prietenele sale. Apartamentul din Bucuresti, unde cei doi stăteau împreună, îi aparține sportivului, dar el a lăsat-o pe Ana Roman să locuiască în el, presupunând că îl așteaptă. După toată povestea care a avut loc, bruneta s-a decis nu numai să îl părăsească, ci să plece și din casa lui.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.