Noi informatii despre SEZONUL 2 EXATLON! 7000 de persoane s-au inscris pana acum!!!

Publicat in National 15 Mai 2018 1135 ori
Google+ WhatsApp
Noi informatii despre SEZONUL 2 EXATLON! 7000 de persoane s-au inscris pana acum!!!
Noi informatii despre SEZONUL 2 EXATLON! 7000 de persoane s-au inscris pana acum!!!

Un numar impresionant de oamni s-au inscris la Exatlon, pentru un eventual viitor sezon.

Succesul urias al show-ului Exatlon a facut ca mii de oameni din toata lumea sa-si depuna oficial CV-ul pentru un eventual viitor sezon al show-ului.


In urma cu o saptamana, aproape 7.000 de persoane aplicasera pentru a se inscrie la Exatlon. Printre acestia se numara si Marco Briguglia, unul dintre cei mai cunoscuti DJ-i din Romania, care a si postat „dovada” faptului ca a aplicat pentru a merge in Republica Dominicana.

Marco Briguglia are 42 de ani si este nascut in orasul italian Catania. El s-a stabilit in Romania in urma cu 17 ani si a devenit un exponent al curentelor tech house, minimal, progressive house sau breaks.


In acest moment, cinci tari au organizat sau urmeaza sa organizeze Exatlon: Romania, Columbia, Brazilia, Mexic si Statele Unite. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.