Cristian Țopescu se zbate între viață și moarte. Mesajul transmis de Cristina Țopescu: "Ticu, lupta!"

Publicat in National 14 Mai 2018 404 ori
Google+ WhatsApp
Cristian Țopescu se zbate între viață și moarte. Mesajul transmis de Cristina Țopescu: "Ticu, lupta!"
Cristian Țopescu se zbate între viață și moarte. Mesajul transmis de Cristina Țopescu: "Ticu, lupta!"

Cristian Țopescu, fost comentator sportiv, se află internat în stare gravă la spitalul Elias din București, unde se zbate între viață și moarte. Cristina Țopescu, fiica cea mare a omului de televiziune a transmis pe Facebook un mesaj despre starea acestuia. 

Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnadejde: viaţa e o lupta, deci te luptă! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lasă, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult! Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă. Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!

Cristian Țopescu, în vârstă de 81 de ani, a ajuns la spitalul Elias pe data de 8 mai din cauza unor complicații provocate de un diabet netratat. A doua zi, pe 9 mai, medicii declarau că starea lui s-a îmbunătățit ușor, dar că va rămâne internat pe secția de terapie intensivă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office