Toţi au crezut că e glumă, dar o pune de nuntă? Denisa Nechifor, detaliu surprinzător care anunţă măritişul

Publicat in National 14 Mai 2018 430 ori
Google+ WhatsApp
Toţi au crezut că e glumă, dar o pune de nuntă? Denisa Nechifor, detaliu surprinzător care anunţă măritişul
Toţi au crezut că e glumă, dar o pune de nuntă? Denisa Nechifor, detaliu surprinzător care anunţă măritişul

Denisa Nechifor este una dintre cele mai curtate femei din România. Este tânără, senzuală şi foarte frumoasă şi de aceea este şi normal ca bărbaţii să umble după ea. După despărţirea de Adrian Cristea, iată că Denisa Nechifor a fost destul de zgârcită în declaraţii despre viaţa sa personală şi nu s-a afişat cu niciun bărbat despre care să se ştie că ar avea o relaţie serioasă.

Cu siguranţă Denisa Nechifor are pe cineva aproape de inima ei, mai ales că cea mai recentă fotografie postată pe reţelele sociale i-a făcut pe fani să se gândească la nuntă.

Denisa Nechfor a postat o fotografie cu un inel, care pare de logodnă. Detaliulcare i-a făcut pe fani să se gândească la acest lucru reprezintă faptul că blondina şi-a pus inelul pe degetul inelar, unde se obişnuieşte să se ţină inelele de logodnă. Denisa Nechifor nu a oferit niciu detaliu, dar noi aşteptăm cu mare interes veşti.

Denisa Nechifor, cerută în căsătorie de un fan

De altfel, Denisa Nechifor a fost cerută în căsătorie, în urmă cu câteva săptămâni, de către un fan chiar pe reţelele sociale. Nu ştim dacă el a glumit sau nu, cert este că vedeta a fost amuzată de situaţie şi le-a arătat şi prietenior virtuali mesajul.

"Bună siara.Cf.Aţi plac copii. Vrei săfi soţia mea femeia mea, jumătatea mea, sane iubim să facem copii frumoşi ca tine de frumoasă. Mă numesc Ştefan am ochi albaştri. Te pup dulce. Te iubesc. Anul nou fericiţi. Aţi doresc. Şi mântuire. Nu mă uita. Nu sunt căsătorit deloc, nu am copii deloc, nu fumez, nu sânt beţiv deloc. Sânt sincer, iubitor. Te pup. Ieşti frumoasă ca o floare de trandafiri", este mesajul primit de Denisa Nechifor de la bărbatul care speră să o dea pe spate.

Redăm şi mesajul scris corect.

"Bună seara! Îţi plac copiii? Vrei să fii soţia mea, jumătatea mea, să ne iubim, să facem copii frumoşi ca tine de frumoasă. Mă numsc Ştefan, am ochii albaştri. Te pup dulce! Te iubesc. Anul nou fericit îţi doresc. Şi mântuire. Nu mă uita. Nu sunt căsătorit, nu am copii, nu fumez, nu sunt beţiv. Sunt sincer, iubitor. Te pup. Eşti frumoasă ca o floare de trandafir", i-a transmis fanul Denisei Nechifor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office