Ce cadou a primit fiica Oanei de la nașii Delia și Răzvan. Cei doi au fost foarte generoși

Publicat in National 16 Aprilie 2018 495 ori
Google+ WhatsApp
Ce cadou a primit fiica Oanei de la nașii Delia și Răzvan. Cei doi au fost foarte generoși
Ce cadou a primit fiica Oanei de la nașii Delia și Răzvan. Cei doi au fost foarte generoși

Sora artistei a dezvăluit că cei doi au organizat întreaga petrecere de botez a micuței Jessica.

 

 


“A fost stresant în prima parte, după creştinare ne-am relaxat şi acum am venit să petrecem. Se bucură şi ea să vadă atâtea feţe, am dus-o la fiecare în parte. Nu vrea să doarmă, îi place cu muzică”, a spus Oana Mihuț la Antena Stars.
“Da, ne mai gândim la un copil, dar nu este ceva la care lucrăm. Dacă ar fi băieţel ar fi bine să fie pereche, dar dacă ne dă Dumnezeu fetiţă e foarte bine. Eu aş vrea tot fetiţă”, a spus Răzvan, completat de soţia sa, Oana.
“Naşii s-au ocupat de organizarea botezului, este cel mai frumos cadou pentru ea şi pentru noi. Le mulţumim. Delia nu are emoţii, nu a avut nici la nuntă, mai ales când ştie că se întâmplă ceva frumos”, a spus Oana. Şi Gina Matache, mama Deliei și a Oanei a fost extrem de emoționată. “Dacă este înţelegere de aici totul pleacă. Să trageţi amândoi la aceeaşi căruţă, iar copilul să crească în dragoste”, a spus Gina Matache.

Duminica aceasta, Oana Matache și soțul ei și-au botezat fetița, pe Jessica. Alături de cei doi au cele mai importante persoane din viața lor. Oana Matache și soțul ei au ajuns la biserică însoțiți de Delia și Răzvan, care sunt și nașii acestora. “Este foarte bine. Suntem nerăbdători să terminăm repede, că ne așteaptă preotul. Este foarte bine”, a spus Oana Matache care își ținea micuța în brațe. Jessica a purtat o rochiță albă, în timp ce mama ei a strălucit într-o rochie lungă si decoltată ce i-a pus în valoare silueta perfectă.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.