Loredana Chivu, imagini şocante, înainte de tentativa de sinucidere! Bruscată, scuipată şi umilită în ultimul hal, de iubit!

Publicat in National 16 Aprilie 2018 810 ori
Google+ WhatsApp
Loredana Chivu, imagini şocante, înainte de tentativa de sinucidere! Bruscată, scuipată şi umilită în ultimul hal, de iubit!
Loredana Chivu, imagini şocante, înainte de tentativa de sinucidere! Bruscată, scuipată şi umilită în ultimul hal, de iubit!

Înainte de tentativa de suicid care a şocat lumea mondenă, Loredana Chivu a fost protagonista unui scandal de proporţii, în timpul căruia a fost umilită, jignită şi bruscată de bărbatul iubit. Totul a fost filmat, iar SPYNEWS a intrat în posesia înregistrărilor video halucinante!

SPYNEWS prezintă imagini şocante, din timpul scandalului care i-a schimbat viaţa Loredanei Chivu. Vecinii care au asistat la întregul „spectacol” oferit de blondă şi de fostul iubit al acesteia, Mihai Colesnicov, au povestit că cei doi se înjurau ca la uşa cortului, în parcarea din faţa blocului. În timp ce Mihai îşi căra bagajele, Lore zbiera la acesta, reproşându-i că a înşelat-o cu cea mai bună prietenă, iar bărbatul i-a replicat că nici ea nu a fost uşă de biserică şi că tocmai de aceea a decis să o părăsească. „El aşeza bagajele în portbagaj, iar Loredana trăgea de el, să se oprească. La un moment dat, l-a ţinut de mâini, el s-a smucit şi a împins-o, iar Loredana a căzut în portbagaj. Ea a început să urle, de a ieşit toată lumea pe la geamuri. Atunci am decis să filmez. Au zbierat şi s-au înjurat în ultimul hal, iar ea a trecut de la o stare la alta: ba îl acuza de infidelitate, ba îl implora să rămână, în genunchi”, a povestit un martor ocular, în exclusivitate pentru SPYNEWS. După ce şi-a etalat tot bagajul de cunoştinţe în materie de înjurători, Loredana s-a repezit la portiera maşinii în care urcase Mihai şi, plângând, l-a rugat pe acesta să nu plece. Decis să pună punct, bărbatul i-a trântit uşa în nas, însă blonda a deschis-o, nervoasă, şi s-a agăţat de ea ca o lipitoare.


Iritat, Mihai a coborât de la volan şi a îmbrâncit-o pe blondă, apoi, cu un gest extrem de violent, i-a aruncat un şerveţel mototolit în figură, înfoindu-se la ea, ca un cocoş de luptă.


Apoi a urcat la loc, încercând să demareze în trombă. Disperată, Loredana a deschis uşa din stânga-spate şi urcat pe banchetă, urlând de mama focului că ea nu vrea să rămână singură.

Sătul de figurile blondinei, bărbatul a scos cheia din contact şi a coborât din maşină, lăsând-o pe bancheta din spate. Şi, hotărât, a intrat în bloc, pentru a-şi căra bagajele rămase în apartament.

În momentul în care a realizat că nu mai este cale de întoarcere şi că nu rezolvă nimic cu ţipetele şi înjurăturile, Loredana a decis să apeleze la artileria grea: cu rimelul întins pe obraji, a îngenuncheat, teatral, în faţa lui Mihai. Cu toate că Loredana a fluturat în timpul discursului şerveţelele cu care îşi ştergea de zor lacrimile, bărbatul nu a părut prea impresionat de argumentele blondei şi i-a spus acesteia ce crede despre ea, gesticulând nervos.

Dezamăgită, Loredana s-a ridicat şi a plecat în casă, cu genunchii înroşiţi, târându-şi pe asfaltul plin de lacrimi papuceii „fluffy”.

După ce s-a asigurat că a scăpat de blonda siliconată, Mihai a intrat, la rândul lui, în bloc, pentru a aduce de sus restul de bagaje. S-a întors după câteva minute, însoţit de un prieten care probabil în timpul show-ului de zile mari era în casă, ca să împacheteze. Au trântit sacii menajeri în care se aflau lucrurile lui Mihai în portbagaj şi pe bancheta din spate, apoi, cu amicul pe scaunul din dreapta, fostul iubit al Loredanei a demarat spre... libertate!

 

 

După acest episod, fericit că a redevenit un bărbat liber, Mihai a postat pe pagina sa web: "Love life! (n.r. - iubesc viaţa)”. În timp ce Mihai Colesnicov sărbătorea faptul că a scăpat de Loredana Chivu, blonda încerca să-şi încheie socotelile cu viaţa. Conform unor surse din showbiz, blonda ar fi încercat să se sinucidă la scurt timp după scandal, înghiţind mai multe somnifere. Loredana ar fi fost salvată de la moarte de medici, după ce a mama ei ar fi sunat la 112. Ulterior, Lore a postat pe Internet următorul citat, ca să arate cât de mult suferă: „Sunt momente în care nu eşti neapărat trist, ci, mai degrabă, îţi simţi sufletul gol".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.