PRIMA IMAGINE CU MIHAI NEȘU FĂRĂ SCAUN CU ROTILE, LA ȘAPTE ANI DE LA ACCIDENTARE!

Publicat in National 13 Aprilie 2018 925 ori
Google+ WhatsApp
PRIMA IMAGINE CU MIHAI NEȘU FĂRĂ SCAUN CU ROTILE, LA ȘAPTE ANI DE LA ACCIDENTARE!
PRIMA IMAGINE CU MIHAI NEȘU FĂRĂ SCAUN CU ROTILE, LA ȘAPTE ANI DE LA ACCIDENTARE!

Mihai Neșu arată și se simte din ce în ce mai bine. Fostul fotbalist a acceptat să apară în calendarul steliștilor. El a renunțat la scaunul cu rotile, iar imaginea postată pe pagina de Facebook dedicată lui a strâns sute de aprecieri. 

Pe 10 mai se vor împlini șapte ani de la accidentarea lui Mihai Neșu. La un atrenament al echipei FC Utrecht, fostul stelist a suferit o accidentare care l-a lăsat paralizat.

Drama prin care a trecut Mihai Neșu

În urma accidentului suferit în 2011, Mihai Neșu a fost nevoit să-și schimbe întreaga viața. A fost părăsit de soție, a făcut multe tratamente costisitoare și foarte dureroase, iar apoi și-a pierdut părinții. Ca un adevărat campion, fostul stelist nu s-a lăsat doborât de dramele prin care a trecut și a continuat să meargă înainte.

Pe pagina de Facebook dedicată lui, intitulată „Uniți pentru Mihai”, a fost postată o fotografie în care fostul internațional român apare fără scaun cu rotile.

Mihai Neșu a fost pozat stând pe un fotoliu,  imagine ce face parte dintr-o ședință foto pentru calendarul „UEFAantasticii România 100”. Poza a fost făcută luni, 9 aprilie, în a doua zi de Paște.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.