Liviu Vârciu, urecheat de fiica lui. Gata. cineva i-a venit şi lui de hac...

Publicat in National 13 Aprilie 2018 462 ori
Google+ WhatsApp
Liviu Vârciu, urecheat de fiica lui. Gata. cineva i-a venit şi lui de hac...
Liviu Vârciu, urecheat de fiica lui. Gata. cineva i-a venit şi lui de hac...

Liviu Vârciu are parte de dimineţi cu multe surprize din partea fiicei lui, Anastasia. Astăzi, totul a fost cum nu se aştepta. Ziua a început pentru ei cu puţin tras de urechi.

Liviu Vârciu a filmat întregul moment în care Anastasia îi dă trezirea într-un mod neaşteptat. Cu siguranţă foarte mulţi proaspeţi părinţi se regăsesc în astfel de situaţii. Fericirea i se citeşte pe chip lui Liviu Vârciu. Chiar dacă este trezit dis-de-dimineaţă de fiica lui, acesta nu este un motiv de tristeţe.

"Au, au, au, de ce mă tragid e urechi? Mă bate încontinuu", spune Liviu Vârciu în timp ce fiica lui îl bate pe umăr şi îl trage de ureche. 

"Ai o scumpete de fetiţă, Liviu! / Bună dimineaţa, dragilor! / Superbă fetiţă, multă sănătate să aveţi! / Ce frumoşi sunteţi! / Să îţi trăiască minunile, Liviu! / Ce dulce este", au reacţionat oamenii la postarea lui Liviu Vârciu. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.