Irina Rimes, in DEPRESIE! "A fost foarte greu, am stat inchisa in casa"

Publicat in National 28 Martie 2018 996 ori
Google+ WhatsApp
Irina Rimes, in DEPRESIE! "A fost foarte greu, am stat inchisa in casa"
Irina Rimes, in DEPRESIE! "A fost foarte greu, am stat inchisa in casa"

Una dintre cantaretele cele mai apreciate ale momentului in Romania este Irina Rimes. Artista, in varsta de 26 de ani, a povestit cum, inca de pe vremea cand era la facultate la Chisinau, a batut-o gandul sa treaca Prutul si sa vina in Bucuresti pentru a se lansa in muzica.

Din pacate, o data ajunsa la Bucuresti, Irina nu a rezistat si s-a intors acasa dupa cateva luni. Cantareata a povestit nu numai ca nu s-a acomodat din prima, dar a avut si depresia emigrantului.

"Nu le-am spus parintilor. Am fugit pur si simplu. Am plecat. Am venit in Roamania, am stat cateva luni, dupa care m-am intors acasa. Nu era nimic de facut aici. Ne-am intors in Chisinau si am stat acolo o perioada. Dupa ce am terminat facultatea, nu mai era nimic de facut acolo si am venit iar in Bucuresti", a povestit artista pentru Libertatea.

"De la nimic de facut am venit aici la nimic de facut. Incet, incet am gasit ce sa fac", a spus Irina Rimes.

 

Artista a ales sa faca facultatea la Chisinau desi, daca ar fi facut-o in Bucuresti, cel mai probabil i-ar fi fost mai usor sa se adapteze. Irina a fost nevoita sa aplice mai intai pentru cetatenia romana, iar mai apoi sa-si faca un rost la noi in tara.

"Deja eram anul 3 la facultate acolo si nu avea sens sa ma mut aici, mai ales ca ma si imprietenisem cu toata lumea. As fi vrut sa fac Masteratul aici, doar ca pana m-am hotarat eu deja au inceput sa mearga lucrurile si nu aveam timp. Cine stie, poate ca o sa fac un master, muzica desigur. L-as face din doua motive: pentru ca-mi place sa invat, sa stau noaptea asa citesc si pentru ca e bine din cand in cand sa faci chestia asta pentru ca asa iti mentii nivelul cognitiv inalt, ori noi intram intr-o rutina si uitam uneori ca ar trebui sa ne mai dezvoltam mintea", a mai spus basarabeanca.

Irina Rimes a marturisit ca a avut o depresie puternica la prima ei mutare in Bucuresti. "Chiar daca nu-mi place sa spun tara straina sau peste hotare, chiar daca suntem un neam si vorbim acceasi limba, avem niste lucruri diferite. A fost foarte greu sa ma acomodez pentru ca eu venisem la nimeni. Nu aveam colegi, prieteni. Ba chiar am avut si o depresie de cateva luni. Am stat in casa. Ieseam sa cumpar doar paine si nu pentru mine, ci pentru cineva drag si ma uitam doar la seriale, faceam sport, citeam si mancam acceasi mancare dimineata, pranz si seara. Am slabit atunci, aratam beton. Aratam foarte bine, eram supla, foarte tonifiata si de fapt eram in mare depresie. Aveam depresia emigrantului intr-adevar, dar abia dupa ce m-am mutat, dupa ce mi-am luat masina si am inceput sa conduc in Bucuresti, atunci am simtit ca Bucurestiul este casa mea si ca eu pot sa traiesc aici linistita", a povestit indragita cantareata.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.