Adevarul despre bataile pe care celebrul JEAN-CLAUDE VAN DAMME le-a luat in BUCUREȘTI!

Publicat in National 08 Martie 2018 603 ori
Google+ WhatsApp
Adevarul despre bataile pe care celebrul   JEAN-CLAUDE VAN DAMME le-a luat in  BUCUREȘTI!
Adevarul despre bataile pe care celebrul JEAN-CLAUDE VAN DAMME le-a luat in BUCUREȘTI!

Este cunoscut faptul că lui Jean- Claude Van Damme îi place viața de noapte din București, el fiind văzut în repetate rânduri petrecând în cluburile de pe malurile Dâmboviței.

 

 

 

Se pare că celebrul actor nu a scăpat de bătaie, s-a întâmplat chiar de două ori, iar Codin Maticiuc a mărturisit adevăratele motive. În cel mai recent episod din emisiunea noizz.ro, care este moderată chiar de Codin, împreună cu Otravă, bloggerul a povestit cum Van Damme a mâncat bătaie, când a venit în Capitală.

“L-au bătut de vreo două ori pe Van Damme, la București. Avea două probleme, ieșea fără bodyguarzi, lucru pe care Steven Segal nu îl făcea niciodată, el avea patru bodyguarzi, doi băieți negri imenși și doi bulgari, primiți cadou de la premierul Bulgariei, plătiți de ăla pe viață, ceva in genul ăsta și ăștia patru îi avea cu el, și mă rog, a ieșit cu tata la un vin și l-a întrebat tata: <ăd liniștit, nu-ți plac cluburile, ce faci cu patru bodyguarzi>> și i-a zis: <ă eu sunt erou de arte marțiale din filme, toți visează să îmi dea o palmă și eu îi am pe ăștia patru>>. Van Damme avea două chestii, ieșea fără bodyguarzi și atunci lumea o mai căuta cu el și doi la mână, nu voia să plătească nota. Știu un caz real, i-a adus nota de plată și a zis că nu vrea să plătească, că el e Van Damme, lucru care, sincer acum, patronul nu trebuia să îi trimită nota niciodată, dar dacă tot ți-a trimis-o, o plătești. Și uite așa l-au ars niște bodyguarzi, o dată, da, l-au bătut bodyguarzii”, a povestit Codin Maticiuc.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office