Ultima ora. Din pacate, e adevarat. Este vorba despre Dan Ciotoi

Publicat in National 08 Martie 2018 494 ori
Google+ WhatsApp
Ultima ora. Din pacate, e adevarat.  Este vorba despre Dan Ciotoi
Ultima ora. Din pacate, e adevarat. Este vorba despre Dan Ciotoi

Medicii i-au găsit o altă formațiune canceroasă! Veștile proaste vin una după alta în viața celebrului artist. Din nefericire, Dan Ciotoi va ajunge din nou pe masa de operație, după ce doctorii au descoperit o nouă formațiune canceroasă. Diagnosticul crunt vine după ce la finalul anului trecut, cântărețul a fost operat pentru extirparea unei tomori de la gât, care a fost de natură benignă.

Medicii i-au găsit o altă formațiune canceroasă! În vârstă de 61 de ani, Dan Ciotoi a alfat în urma unui control medical că are o altă formațiune canceroasă în zona urechilor. În urma discuțiilor cu medicii, aceștia i-au spus că trebuie să se opereze din nou.

Medicii i-au găsit o altă formațiune canceroasă! „Atunci când m-am operat prima oară exista și formațiunea aceasta pe care o am acum, dar nu i s-a dat importanță. Doctorul cand m-a operat a analizat și partea asta, dar n-au operat-o.

A crescut cu viteza mai mare, în 3 luni decât cealaltă. E beningnă, ca cealaltă. Mă duc să ma operez la Oradea după 17 martie, mă retrag o perioadă, să nu mai pățesc ca data trecută.”, a povestit Dan Ciotoi, în cadrul unei emisiuni tv.

În ciuda problemelor de sănătate, artistul stă foarte bine la capitolul tonus emoțional și abia așteaptă să revină în fața fanilor.

„Nu mi-e frică de intervenție, Nu are legatură cu corzile vocale, decât cu nervii faciali. Operația implică un risc, dacă se fac greșeli, voi avea semi-pareză, dar am citit că există tratament dacă se întâmplă acest lucru.

Eu dupa 10 zile mă simțeam bine la prima operatie, cam doua saptamani dureaza recuperarea”, a mai spus starul.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office