A făcut infarct :( Veste tulburătoare primită de Alexandru Arşinel. Pare urmărit de blestem

Publicat in National 13 Februarie 2018 553 ori
Google+ WhatsApp
A făcut infarct :( Veste tulburătoare primită de Alexandru Arşinel. Pare urmărit de blestem
A făcut infarct :( Veste tulburătoare primită de Alexandru Arşinel. Pare urmărit de blestem

Marele actor Alexandru Arşinel este devastat, după ce, recent, doi oameni apropiaţi au murit în evenimente înfiorătoare, iar o a treia a suferit un infarct!

După dispariţia colegei de scenă, Stela Popescu, şi problemele cu legea cauzate de transplantul de rinichi efectuat de un medic acuzat de fraude de milioane, maestrul Alexandru Arşinel primeşte noi lovituri de la viaţă. Când credea că lucrurile au intrat pe făgaşul normal, directorul Teatrului de revistă "Constantin Tănase" a fost anunţat că un angajat al instituţiei, croitor, a murit în chinuri groaznice, după ce a suferit un accident rutier. Înainte acest sinistru eveniment, actriţa Paula Rădulescu (foto jos) a suferit un infarct, însă, pentru a-l menaja pe Arşinel, afectat profund de dispariţia Stelei Popescu, actorii i-au ascuns acest lucru. Arşinel a aflat, până la urmă, de problemele de sănătate ale Paulei Rădulescu, însă, din fericire, actriţa îşi revenise deja.

Ca un făcut, de parcă apropiaţii lui Arşinel ar fi urmăriţi de un blestem, în urmă cu doar câteva zile, un alt subaltern al actorului a sfârşit tragic. Bărbatul, abia trecut de 60 de ani, angajat cu state vechi la teatrul "Constantin Tănase", unde de ocupa de recuzită, a decis să sinucidă. Conform unor surse judiciare, sinucigaşul suferea de o bună bucată de timp de depresie, iar eforturile celor din jur de a-l determina să nu îşi ia viaţa au fost zadarnice.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office