Noi imagini incendiare cu Codin Maticiuc si Roxana Vancea! Ea - aproape dezbracata, el facea poze

Publicat in National 11 Februarie 2018 1589 ori
Google+ WhatsApp
Noi imagini incendiare cu Codin Maticiuc si Roxana Vancea!  Ea - aproape dezbracata, el facea poze
Noi imagini incendiare cu Codin Maticiuc si Roxana Vancea! Ea - aproape dezbracata, el facea poze

Zilele trecute Codin Maticiuc a făcut public un filmuleţ care a ridicat multe semne de întrebare. Are o nouă relaţie cu Roxana Vancea?

Codin Maticiuc şi Roxana Vancea sunt împreună pe meleagurile însorite din Miami. Aceştia au fost surprinşi împreună în timp ce Codin Maticiuc îşi făcea antrenamentele, iar Roxana Vancea îl supraveghea atent. Şi nu oricum... ci îmbrăcată extrem de sumar. Roxana Vancea şi-a etalat trupul perfect lucrat la sală într-un costum de baie închis la culoare, în timp ce Codin Maticiuc, îi era la picioare, la propriu, şi făcea flotări.

Dacă Codin Maticiuc a ales să confirme faptul că sunt împreună la Miami şi frumoasa brunetă a împărtăşit cu fanii câteva poze din Miami.

Apare singură în fotografiile extrem de provocatoare, dar cine se află în spatele camerei?!

Roxana Vancea este îmbrăcată într-un costum de baie foarte decoltat şi sexy şi îşi expune trupul de zeiţă pe un iaht, în largul mării. Vedeta încinge imaginaţia oricărui bărbat, adoptând poziţii extrem de fierbinţi.

Şi Codin Maticiuc are un filmuleţ pe un iaht, în care apare singur filmat de o altă persoană. Codin Maticiuc şi Roxana Vancea par să fi fost în doi pe iaht, iar craiul de Dorobanţi pare să fi fost cel care a surprins-o pe aceasta în ipostazele hot.

IMAGINILE AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.