Salariu de vis! Cu cât îl plătește trustul Intact pe Mihai Morar în fiecare lună

Publicat in National 10 Februarie 2018 546 ori
Google+ WhatsApp
Salariu de vis! Cu cât îl plătește trustul Intact pe Mihai Morar în fiecare lună
Salariu de vis! Cu cât îl plătește trustul Intact pe Mihai Morar în fiecare lună

Mihai Morar este una dintre vedetele de mare succes ale trustului Intact și este o prezență constantă atât la radio, cât și pe micile ecrane. Toate proiectele în care a fost implicat au adus profituri considerabile, motiv pentru care reprezentanții companiei media au ales să-l răsplătească pe măsură.

Morar are în prezent o emisiune la Antena Stars, “Răi da’ buni”, dar și una la Radio ZU. Pentru ambele, el ar primi lunar o remunerație de 6.000 de euro, conform eva.ro. Însă această suma era valabilă în urmă cu ceva timp, ceea ce înseamnă că în prezent salariul său ar putea fi ceva mai mare, iar contractul de bază renegociat.

Prezentatorul Antena Stars este căsătorit de mai bine de 10 ani și are două fetițe gemene superbe. Acesta evită să-și expună mediatic familia, sugerând de fiecare dată că pentru el este important ca viața privată să rămână totuși privată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.