Un nou cuplu bomba în showbiz?! Codin Maticiuc şi Roxana Vancea, impreună! Avem dovada

Publicat in National 09 Februarie 2018 1244 ori
Google+ WhatsApp
Un nou cuplu bomba în showbiz?! Codin Maticiuc şi Roxana Vancea, impreună!  Avem dovada
Un nou cuplu bomba în showbiz?! Codin Maticiuc şi Roxana Vancea, impreună! Avem dovada

Codin Maticiuc pare să o fi uitat destul de repede pe Flavia. După ce acesta a confirmat recent despărţirea de frumoasa blondină, iată că acum se află în prezenţa altei domnişoare superbe.

Mai exact, Codin Maticiuc şi Roxana Vancea sunt împreună pe meleagurile însorite din Miami. Şi nu au fost surprinşi oricum... ci îmbrăcaţi extrem de sumar. Roxana Vancea şi-a etalat trupul perfect lucrat la sală într-un costum de baie închis la culoare, în timp ce Codin Maticiuc, îi era la picioare, la propriu.

Codin Maticiuc, vrea probabil, să îi demonstreze Roxanei Vancea cât este de puternic şi pentru a o impresiona a început să facă flotări, în timp ce ea îl supraveghea atent.

Roxana Vancea număra flotările, fiind foarte autoritară, iar Codin Maticiuc nu a renunţat deloc şi a continuat să lucreze, deşi se vedea cu ochiul liber că depunea mult efort. 

Dar probabil că a meritat, nu-i aşa?

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.