Kamara a explicat de ce vrea, de fapt, Oana sa divorteze de el. "A inceput sa castige mai multi bani acum si mi-a spus..."

Publicat in National 09 Februarie 2018 803 ori
Google+ WhatsApp
Kamara a explicat de ce vrea, de fapt, Oana sa divorteze de el. "A inceput sa castige mai multi bani acum si mi-a spus..."
Kamara a explicat de ce vrea, de fapt, Oana sa divorteze de el. "A inceput sa castige mai multi bani acum si mi-a spus..."

Kamara si sotia lui sunt pe cale sa isi incheie mariajul. Dupa diverse acuzatii facute de Oana la adresa sotului ei, pe motiv ca ar fi lasat-o singura, timp de 3 ani, acasa cu copilul, in timp ce el era plecat la concert, Kamara a venit la WOWbiz si si-a exprimat punctul de vedere.

"Nu imi vine sa cred ca un om te insala, iar apoi vine cu nonsalanta sa recunoasca la televizor. Iar apoi sa scoata in fata copilul si sa se apere, pe motiv ca e mama.
E un om care manipuleaza si care ar face orice ca sa obtina ce isi doreste.

Ce interes sa mai aiba? A inceput sa castige mai multi bani si mi-a spus: "Eu ma descurc, nu mai am nevoie de un barbat in viata mea".

Iesirile mele erau atunci cand ma duceam cu Nationala Artistilor, atat. Cand ramanea singura, nu era singura. Mergea la parinti. Da, este greu cum imi este si mie greu sa vad ca al meu copil nu merge la varsta asta. Nu este adevarat ca ieseam in oras, nu am mers in club, cum pretindea ea. Ea a mers, indemnata de mine, ca sa nu o vad depresiva.
In 2015 a venit din oras insotita de 2 tipi, iar cateva zile mai tarziu se conversa cu unul din ei. Nu s-a intamplat nimic intre ei, dar a fost una din primele ei rataciri.", 
a spus Kamara.

 

Oana, soţia acestuia, a intevenit în direct, prin telefon, şi a recunoscut că l-a înşelat: ”Nu ştiu cine sunt. Trebuie să mă descriu? Nu, el cred că m-a cunoscut cum eram, dar cred că a vrut să mă schimbe, pentru că nu-i conveneau anumite aspecte. Voia să schimbe faptul că sunt mai liberă în gândire. Eu cred că după ce zici tu, am desfăcut picioarele, cred că şi tu ai venit şi tu într-o dimineaţă şi mi-ai povestit ce ai făcut. Dacă tu ţipi, nu înseamnă că ai dreptate. Ştii bine că s-a întâmplat după ce mi-ai spus că te-ai culcat cu o altă femeie. A spus că am minţit despre diagnosticul Leon. Tu ai spus că eu am minţit, că eu îl folosesc pe Leon, eu vreau să lămuresc acest subiect. Tu nu eşti conectat la realitatea fiului tău. Da, te-am înşelat, pentru că relaţia era încheiată.”, a spus Oana, în direct, prin telefon. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.