Toți știau că tatăl copilului Andreei Mantea este Cristi Mitrea! L-A MINȚIT, adevărul a ieșit la iveală

Publicat in National 13 Ianuarie 2018 1223 ori
Google+ WhatsApp
Toți știau că tatăl copilului Andreei Mantea este Cristi Mitrea! L-A MINȚIT, adevărul a ieșit la iveală
Toți știau că tatăl copilului Andreei Mantea este Cristi Mitrea! L-A MINȚIT, adevărul a ieșit la iveală

În urmă cu doi ani, Andreea Mantea declara că este extrem de îndrăgostită și că va face pasul cel mare alături de lupătorul Cristi Mitrea. Cei doi s-au despărțit în perioada când prezentatoarea TV era însărcinată, iar de când micuțul David s-a născut, Mitrea nu l-a văzut decât în fotografiile din ziare. Sportivul susține că are un motiv întemeiat.

Cu toate că pe timpul sarcinii Andreea Mantea părea că este dispusă să facă orice sacrificiu și compromisuri pentru ca ea și Cristi Mitrea să formeze o familie fericită pentru fiul lor, între timp, lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar nimeni nu a înțeles de ce. Atât prietenii brunetei, dar și ai sportivului i-au reproșat acestuia că atitudinea lui nu este una corectă și că micuțul nu are nici cea mai mică vină pentru neînțelegerile dintre ei. În replică, Mitrea le-a motivat apropiaților că fosta logodnică l-a asigurat că David nu este copilul lui, iar el a luat-o ca atare. Mai mult, ar fi menționat că el nu i-a specificat Andreei că își dorește un urmaș, ci că a fost pus în fața faptului împlinit. Conform spuselor sale, Mitrea consideră că un copil trebuie programat, după ce părinții și-au făcut planuri împreună, după o perioadă de relație, nu așa pe repede înainte.

mantea cu david

 

Nu vrea să depindă de el

Deși Andreea a afirmat mereu că David este fructul iubirii dintre ea și Cristian Mitrea, se pare că există un alt adevăr la mijloc. Din dorința de a nu depinde din punct de vedere legal de tatăl fiului ei, mai precis, nefiind căsătoriți, ar fi avut nevoie mereu de procură sau alte acte pentru a putea pleca cu fiul ei în vacanțe în afara țării, Andreea nu l-a lăsat pe luptător să-și recunoască fiul în acte. Andreea a luat această măsură după ce, în ultimul trimestru de sarcină, fostul iubit nu s-a interesat câtuși de puțin de soarta ei și a bebelușului, iar când s-a născut, nici măcar nu s-a obosit să vină la spital să-i vadă. Se pare că pentru Mitrea a fost o mare ușurare căci, acum, la aproape un an de la nașterea lui David, nici măcar nu a vrut să se asigure dacă este sau nu fiul lui. În schimb, bruneta, care nu i-a interzis sportivului să vină să-l vadă pe micuț, a trăit oarecum cu teama că acesta va face un test ADN, în urma căruia ar fi fost obligată să-l lase să-și recunoască oficial fiul și să împartă custodia.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office