„Sunt baietel” Surpriza la inceput de an in Romania! A nascut Andra

Publicat in National 13 Ianuarie 2018 1175 ori
Google+ WhatsApp
„Sunt baietel” Surpriza la inceput de an in Romania! A nascut Andra
„Sunt baietel” Surpriza la inceput de an in Romania! A nascut Andra

Bloggerul de turism Răzvan Pascu a devenit tătic pentru a doua oară, joi, 11 ianuarie. Acesta a fost extrem de emoţionat, întrucât abia s-a întors dintr-o vacanţă pe care i-a fost imposibil să o amâne, dar s-a rugat ca micuţul să nu vină pe lume în lipsa lui. Băieţelul l-a ascultat şi totul a decurs bine.

Andra, sotia lui Razvan Pascu, a nascut un baietel perfect sanatos: „Uneori simt că trăiesc într-o poveste frumoasă care nu aş vrea să se termine niciodată. Astăzi a venit pe lume Vlad Andrei, frăţiorul lui Alex. M-a aşteptat pe mine să mă întorc acasă, pentru că nu puteam rată aşa ceva şi aş fi fost foarte trist dacă nu eram prezent. Când am aflat acum o luna că medicul preconizează naşterea în această perioadă, aş fi vrut să mă împart, nu am vrut să anulez plecarea cu grupul pentru că nu îmi place să promit ceva cuiva şi să nu mă ţin de cuvânt, aşa că am fost în excursia de grup de Revelion, anunţata cu multe luni înainte, dar am vrut să fiu prezent şi la naştere, aşa că m-am rugat să nu se întâmple înainte de 10 ianuarie şi am venit acasă din Dominicană cu 3 zile mai devreme decât era preconizat. Iar cel mic m-a aşteptat, nu s-a grăbit şi azi şi-a făcut părinţii fericiţi. Bine ai venit pe lume, micuţule, ai făcut că ziua de 11 ianuarie să aibă de-acum înainte, toată viaţă, o mare însemnătate pentru familia noastră!

Ziua de astăzi a fost ca de film, cu peripeţii, dar Dumnezeu a făcut că totul să meargă ceas şi în final totul să iasă bine. Sunt aşa emoţionat încât am rămas fără cuvinte...”, a scris Răzvan Pascu, pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office